'
M.M: NewsArchiveTemplate
NewsArchiveTemplate

Avoimet työpaikat

Tuotepäällikkö tärinänvaimennustuotteisiin

11.1.2017

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Tuotepäällikköä tärinänvaimennustuotteiden tuoteryhmään vakituiseen työsuhteeseen Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen.

Tärinänvaimennuksesta lyhyesti:
Tärinänvaimennustekniikka keskittyy ratkaisemaan tärinän- ja runkoäänen vaimennusongelmia monen kokoisissa ja tyyppisissä sovelluksissa, yksittäisen ilmalämpöpumpun vaimennuksesta metroradan runkomeluvaimennukseen. Tärinänvaimennuksella voidaan vaikuttaa elinkaarikustannuksiin. Erilaisilla tuotteilla ja ratkaisuilla pyritään luomaan hiljaisempia asuin- ja työskentelytiloja, tehokkaampia ja hiljaisempia koneita ja laitteita, vaimentamaan liikennevälineiden aiheuttamaa tärinää ja melua, sekä suojaamaan herkkiä laitteita haasteellisissa ympäristöissä. Tärinänvaimennusosastomme on teknisesti asiantunteva, joustava ja luotettava kumppani asiakkailleen. Tavoitteemme on asiakkaan tarpeen tarkka kartoittaminen, jotta voimme yhdessä löytää teknisesti ja taloudellisesti soveltuvimman ratkaisun. Tärinänvaimennustuotteemme ovat myynnillisesti markkinajohtajia ja teknisesti markkinoiden parhaimpia.

Tehtäväkuvaus:
Tehtäväsi on yhteistyössä päämiestemme kanssa suunnitella ja myydä asiakkaillemme ratkaisuja tärinän- ja runkoäänen vaimennusongelmiin Suomessa. Suurin osa asiakkaistasi sijaitsee Etelä-Suomessa. Sinulla on myös omia nimettyjä päämiehiä Euroopassa. Työnkuvaasi kuuluu luonnollisesti myös päämiesuhteet sekä yhteistyön aktiivinen ylläpito ja jatkuva kehittäminen. Tehtäväsi edellyttää sinulta ajoittaista matkustelua. 

Nykyisen tuotepäällikön kanssa vastuualueet tullaan jakamaan niin, että toinen tuotepäällikkö vastaa ensisijaisesti rakennuspuolesta ja toinen työskentelee infran rakentamisen parissa. Tällä hetkellä Christian Berner hakee kasvua erityisesti infran rakentamisen puolelta, joten kokemus ratarakentamisesta on eduksi. Tehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakassuhteiden aktiivinen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä uusasiakashankinta.  

Toivomme sinulta:
Että olet innostunut, ratkaisukeskeinen ja myyntiorientoitunut insinööri tai DI, jolla on kokemusta ja kiinnostusta tärinäeristys- ja/tai äänen vaimennustuotteista, tuntemusta asiakaskentästä sekä vähintään 5-10 vuotta relevanttia työkokemusta. Hyvän suomenkielen lisäksi sinulla on myös sujuva englanti. Hyvä ruotsin- ja/tai saksankielen taito katsotaan hakijalle eduksi. Ihmistyyppinä olet asiantunteva, innostunut, pitkäjänteinen, aktiivinen ja aikaansaava. ja lisäksi utelias ja valmis oppimaan uutta.   

Tarjoamme sinulle:
Monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan kansainvälisessä, arvostetussa, alansa johtavassa yrityksessä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana.

Kiinnostuitko?
Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi osoitteessa www.adiente.fi, viimeistään 21.2.2017.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:
Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson 
marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.

TopContent: Link (7757)
Default.Master