M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Haemme uuteen positioon Myyntiassistenttia, tule huipputiimiin!

2019-01-17

Kiinnostaako sinua kestävä kehitys, luonnonresurssien säästäminen ja puhtaampi ympäristö? Hienoa – niin meitäkin! Uskomme vahvasti, että tämä on tulevaisuutta ja siksi kehitämme teollisuuden prosesseja jatkuvasti ympäristöystävällisempään suuntaan. 

 

Myyntiassistenttina avustat meitä myynnin tuessa sekä taloushallinnossa. Myynnin tuessa toimii lisäksesi kaksi rautaista ammattilaista, jotka vastaavat yrityksemme kaikista myynnin back-office tehtävistä. Lisäksi avustat talouspäällikköämme erilaisissa taloushallinnon tehtävissä.

 

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

-          tilausten käsittelyä

-          laskutusta

-          arkistointia

-          B2B asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse

-          taloushallinnon avustavia tehtäviä

-          tietojen päivittämistä intranetiin

sekä muita monipuolisia back-office tehtäviä.

 

Ketä etsimme?

Etsimme sinua, jolla on positiivinen, energinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen - tärkeintä meille on, että nautit asiakaspalvelusta, myynnin avustamisesta ja että sinulla on paljon motivaatiota oppia uutta. Työssämme käytämme useita eri järjestelmiä: omaa, asiakkaidemme sekä päämiestemme; joten toivomme sinun olevan näppärä tietojärjestelmien käyttäjä. Tehtävässäsi hoidat useita tärkeitä asioita välillä samanaikaisestikin, joten tämä tehtävä vaatii sekä tarkkuutta että järjestelmällisyyttä. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, jossa käytämme päivittäin suomea ja englantia. Mikäli osaat ruotsia on siitäkin etua, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Toimimme teknisessä ympäristössä, joten toivomme, että sinulla on kiinnostusta oppia myös teknisistä sovelluksistamme.

 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan kansainvälisessä ja arvostetussa, alansa johtavassa pörssiyhtiössä. Kokenut tiimimme perehdyttää ja auttaa sinua tehtävien omaksumisessa. Meillä vaalitaan hyvää ilmapiiriä ja olemme ylpeitä siitä, että ihmiset viihtyvät meillä pitkään – sillä uskomme vahvasti, että ihmiset ovat yrityksen tärkein voimavara. Tämä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee uusissa viihtyisissä tiloissa Vantaan Martinlaaksossa.

 

Viime aikoina olemme olleet mukana muun muassa seuraavissa projekteissa: Joulukuun uutiskirje

Seuraa meitä LinkedIn:ssä: www.linkedin.com/company/christianberner


Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi osoitteessa www.adiente.fi, viimeistään 7.2.2019. Onko sinulla kysymyksiä tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.

TopContent: Link (7757)
Default.Master