M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Asenna ja unohda – korkealaatuiset Schniewindt -lämmönvahtimet teollisuudelle

2018-09-26

 

Christian Berner Oy:n edustama Schniewindt on laadukasta lämmitysteknologiaa ilman, kaasujen ja nesteiden lämmittämiseen. Räjähdysherkät aineet ja alueet vaativat paljon myös materiaaleilta – käytettäviä metalleja on useita mm. ruostumaton teräs, titaani ja hastelloy. Tuotteita saatavana myös erinäisten ATEX-luokitusten mukaan valmistettuina. Schniewindt tunnetaan CSN® - tuotemerkistään.

Tuotevalikoimasta löytyy erilaisia uppolämmittimiä, kanavalämmittimiä, läpivirtauslämmittimiä, putkivastuksia, kytkentäkoteloita ja termostaatteja. Suurin osa tuotteista toteutetaan asiakkaille räätälöityinä ratkaisuina. Kaikki tuotteet ja komponentit valmistetaan Saksassa Neuenradenissa.

 

Vastukset on rakennettu siten, että eristeet ja metalliosat suojaavat prosessia. Itse vastukset ovat rakenteeltaan lujia, eivät ole tärinäherkkiä ja kestävät suuria mekaanisia rasituksia. Näin ollen käytettävät tuotteet ovat sekä turvallisia että helppoja käytössä. Asenna ja unohda -asenne on todellakin totta – laitteiden toiminta on mietitty viimeistä piirtoa myöten vaadittujen speksien mukaan.

Lämmönvahtimien asioissa sinua auttaa Christian Bernerin asiantuntija. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Dick Björklund
Business Area Manager
Process & Environment

CHRISTIAN BERNER OY

Direct: +358 9 2766 8323
Mobile: +358 400 558877
Dick.Bjorklund@christianberner.com

TopContent: Link (7757)
Default.Master