M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Expect more - meiltä voit odottaa suodatustarpeissa todellakin enemmän!

2019-01-21

Christian Bernerin asiantuntijat voivat auttaa suodatusprosessien ratkaisuissa laajan kokemuksensa sekä laitetuntemuksensa avulla. Olipa sitten kyse ilman, kaasujen, veden tai nesteiden suodatuksesta, etsimme ratkaisun tarpeisiinne.

Ilmansuodatukseen vaihtoehtoja löytyy runsaasti

Valikoimiimme kuuluvat prosessi-ilman sekä pölynpoiston suodattimet, suodatuslaitteistot sekä prosessilaitteiden poistoilman öljynerotusratkaisut.  Suodatinmateriaalien vaihtoehtoja on 25 kappaletta ja malleista löytyvät paneeli- ja kartiosuodattimet, suodatinpussit sekä patruunasuodattimet. Myös suodattimienpituuksissa ja halkaisijoissa sekä kiinnitystavoissa löytyy kymmeniä mahdollisuuksia. Valikoimissa ovat myös ATEX -tilojen suodattimet sekä tarvittaessa FDA (elintarvike) hyväksytyt tuotteet.

Veden ja nesteiden suodatuksessa valikoima kattaa lähes kaikki käyttökohteet

Kauttamme on saatavilla suodatinpahveja (myös aktiivihiili), pussi-, patruuna-, kartio-, linssimäisiä (Lenticular Filter Cartridges) sekä membraanisuodattimia ja membraanibioreaktoreja. Repertuaarissa on tuotteita, joilla on elintarvikehyväksyntä sekä kosher ja halal -todistukset. Suodattimien lisäksi meiltä löytyvät myös suodatinrungot.

Suodatinlaitevalikoima on runsas: automaattisuodattimia, painelehtisuodattimia sekä kynttiläsuodattimia.  Erityisesti PCI:n putkimaiset kalvosuodattimet (tubular membranes) tarjoavat mahdollisuuden erittäin haastaviin erotuskohteisiin, kuten esimerkiksi PCI:n RECO-CIP järjestelmään, jolla voi puhdistaa CIP -pesukeskusten emäsliuokset uudelleen käytettäväksi.  

Olipa suodatustarpeesi millainen tahansa, niin käänny Christian Bernerin asiantuntemuksen puoleen. Autamme sinua sopivan ratkaisun löytämisessä.

Ota yhteyttä!

 

Tero Aura

Product Manager

Filtration and Separation Equipment

 

CHRISTIAN BERNER OY

Direct: +358 9 2766 8324

Mobile: +358 405 65 30 70

Tero.Aura@christianberner.com

TopContent: Link (7757)
Default.Master