M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Filtration Groupin suodatinmateriaalit Christian Berneriltä

2018-09-19

 

Filtration Group valmistaa suodatusratkaisuja, jotka tekevät elintarvikkeista turvallisempia, puhdistavat käytettävän veden ja suodattavat ilman paremmaksi hengittää. Filtration Group on Euroopan suurin suodatinmateriaalien valmistaja.

Filtrationin Groupin valikoimassa ovat mm. suodattimet elintarviketeollisuuden nestesuodatusten tarpeisiin, hydrauliikka- ja työstönesteiden suodatuksiin sekä erilaisiin ilmansuodatuksiin ja pölyjen poistoihin. Tuotteista löytyy n. 5000 valmista ratkaisua ilmansuodatuksiin sekä pölynpoistosovelluksiin. Suodatinmateriaaleja on 25, malleina paneeli- ja kartiosuodattimet sekä sylinterimäiset patruunasuodattimet. Myös pituuksia halkaisijoita on useita eri kokoja, samoin laipan kiinnitysmahdollisuuksia.

Valikoimissa ovat myös ATEX -tilojen suodattimet sekä tarvittaessa FDA (elintarvike) hyväksytyt tuotteet. Ilmansuodattimet valmistetaan Filtration Groupin omissa tuotantolaitoksissa Saksassa tai Romaniassa.

Suodatinmateriaalien lisäksi valikoimastamme löytyy suodatinpesiä, pölynpoistojärjestelmien runkoja sekä öljynerottimia.

Yhdistämällä laadukkaat Filtration Groupin suodattimet ja Christian Bernerin teknisen laitetoimittajan asiantuntemuksen, saa asiakas luotettavan tuotteen lisäksi parhaan palvelun.

Ota yhteyttä asiantuntijaan, kartoitamme mielellämme teille sopivan vaihtoehdon.

 

Tero Aura

Product Manager

Filtration and Separation Equipment

 

CHRISTIAN BERNER OY

Direct: +358 9 2766 8324

Mobile: +358 405 65 30 70

Tero.Aura@christianberner.com

 

Lue lisää tuotteista täältä>>

 

Asiakkaan tarpeet huomioidaan päämiehen ja laitetoimittajan tiiviissä yhteistyössä. Yhdessä kartoitetaan asiakkaalle sopiva vaihtoehto - laadukkaan tuotteen lisäksi asiakas saa parhaan palvelun.

Kuvassa: Filtration Groupin Scandinavian aluemyyntipäällikkö Björn Metzger ja tuotepäällikkö Tero Aura Christian Berneriltä.

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master