M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

PCI:n kalvosuodatuslaitteistot sekä UF, NF ja RO -kalvot Christian Berneriltä

2018-10-10

Putkimaisten kalvosuodattimien (tubular membranes) sekä laitteistojen johtava valmistaja PCI kuuluu Filtrationin Groupiin. PCI on perustettu vuonna 1986 ja on toiminut kalvosuodatuksen parissa jo perustamisestaan asti. Ensimmäiset sovellutukset olivat makean veden valmistamista merivedestä – tänään sovellutuksia referensseineen on kymmeniltä eri toimialoilta.

PCI:n valikoimista löytyvät putkimaiset kalvosuodattimet erilaisiin UF, NF ja RO -sovellutuksiin. PCI:n järjestelmien käyttökohteita ovat tyypillisesti vaativat sovellutukset, joissa tuote on esimerkiksi hyvin viskoosinen, se sisältää paljon kuiva-ainetta tai partikkeleja tai tuotteen kemialliset ominaisuudet ovat haastavia.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi jätevesisovellutukset, CIP -liuosten emäksen puhdistaminen, membraanibioreaktorit, heran tai mehujen konsentrointi, lääketeollisuussovellutukset sekä juomaveden valmistus. PCI:n valikoimista löytyvät ratkaisut vaikeimpiinkin suodatuskohteisiin ja yritys pystyy pilotoimaan prosessin, esittämään ratkaisun sekä toimittamaan sen.                                         

Kun tarvitset apua haastavan erotusprosessin kanssa, on PCI:n laadukkaat tuotteet ja Christian Bernerin teknisen laitetoimittajan asiantuntemus paras mahdollinen yhdistelmä – erinomaisen ratkaisun lisäksi saat myös ensiluokkaisen palvelun. 

Ota yhteyttä asiantuntijaan, autamme mielellämme sopivan ratkaisun löytämisessä.

Tero Aura

Product Manager

Filtration and Separation Equipment

 

Direct: +358 9 2766 8324

Mobile: +358 405 65 30 70

Tero.Aura@christianberner.com

Lue lisää tuotteista täälltä >>

TopContent: Link (7757)
Default.Master