M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Bernerille Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti

2018-05-29

Todellisen menestyjän ja hyvän liikekumppanin tunnistaa Menestyjä-merkistä. Myös tekninen laitetoimittaja Christian Berner kuuluu Kauppalehden Menestyjä-yrityksiin, joiden talousanalytiikan ammattilaiset ovat todenneet suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteistä yrityksille on taitava yritysjohto, osaava organisaatio ja rohkeus tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

”Menestyjä-merkki kertoo, että olemme tehneet asioita oikein. Sertifikaatti on tunnustus hyvin tehdystä työstä ja kiitos kuuluu koko henkilökunnalle. Pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen toiminta on tuonut myös kasvua liiketoimintaan sekä uusia merkittäviä päämiehiä.” kertoo Christian Bernerin toimitusjohtaja Henrik Westerholm ja jatkaa: ”Menestyjä-merkki ei ole vain ostettavissa oleva sertifikaatti, vaan talousammattilaisen määrittelemien speksien mukaan myönnetty. Myös me kuulumme tähän taloudellisen suorituskykynsä perusteella valittuun joukkoon. Menestyjä-merkki on tae laadusta ja luotettavuudesta sekä kannattavasta liiketoiminnasta. Kannamme Menestyjä-merkkiä ylpeydellä.”

Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä. Myös Christian Bernerillä katsotaan luottavaisesti tulevaisuuteen.  Liiketoimintaa koskevat ratkaisut ovat olleet oikeita, toimintojen selkeyttäminen ja keskittäminen kantaa hedelmää sekä asiakaspinnassa että päämiesten silmissä. Christian Berner on haluttu kumppani edustamaan useaa laatubrändiä.

”Olemme erityisen ylpeitä useista hyvistä päämiehistä, joiden laadukkaita tuotteita saamme edustaa Suomessa. Asiakkaillemme voimme tuoda paljon lisäarvoa useiden eri tuoteryhmien kautta ja antaa ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin aina koneen osista tuotantolaitosten turvallisuuteen liittyvissä asioissa.” iloitsee Henrik Westerholm.

Lisää tietoa Menestyjä-merkistä täältä >>

Christian Berner Oy:n toimitusjohtaja Henrik Westerholm yrityksen uusissa toimitiloissa.

TopContent: Link (7757)
Default.Master