M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Bernerin menestyksekäs alkuvuosi

2018-08-27

Vuoden 2018 alkuvuosi on ollut Christian Berner Tech Tradelle merkittävä. Tänä vuonna Christian Berner Oy:ssä on iloittu useasta sertifikaatista, joissa yritys on nostettu usealla saralla Suomen yritysten kärkikastiin. Kauppalehden Menestyjä, Suomen Vahvimmat sekä AAA-luottoluokitus kertovat, että suunta on oikea ja yritys nauttii luottamusta asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien piirissä.

Yrityksen puolivuotiskatsauksessa koko konsernilla menee mukavasti – Christian Berner on kasvanut vahvasti ja alkuvuoden 2018 tulos on koko yrityksen historian paras. Tähän on vaikuttanut liiketoiminnan parantuminen sekä onnistunut Zander & Ingeströmin yrityskauppa Ruotsissa.

”Kokoonnuimme juuri Kööpenhaminassa koko yrityksen johdon voimin ja ilolla voitiin todeta, että vuoden alku on menestyksekäs koko konsernille, mutta myös Suomen yksikölle. Christian Berner on parantanut asemiaan myös Suomessa ja henkilöstöllä on hyvä draivi päällä”, kertoo toimitusjohtaja Henrik Westerholm ja jatkaa: ”Zander & Ingeströmin yrityskauppa on osa konsernin menestystarinaa ja me Suomessa etsimme myös mahdollisuuksia toimintamme laajentamiseen.”

Christian Berner Oy haluaa olla yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään teknisten ratkaisujen myötä. Christian Berner tekee asiakasyrityksistään kilpailukykyisempiä ja yksinkertaistaa niiden arkipäivää ammattitaitoisilla tarveanalyyseilla, neuvonnalla, huollolla ja kehittämisellä.

”Asiakaslähtöinen ajattelutapa on meille kunnia-asia ja iso kiitos menestyksestä kuuluu koko henkilöstölle. Heidän työnsä asiakkaiden hyväksi on siivittänyt Christian Bernerin hienoon nousukiitoon”, kiteyttää Henrik Westerholm.

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master