M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Christian Bernerin tiimi verkostoitui Achema-messuilla

2018-06-19

 

Frankfurtissa järjestetyt maailman suurimmat prosessiteollisuuden Achema-messut olivat Christian Bernerille tärkeä verkostoitumisen paikka. Tänä vuonna Christian Bernerin messuedustus hoidettiin viiden henkilön voimin, mukana messuilla olivat toimitusjohtaja Henrik Westerholmin lisäksi neljä tuotepäällikköä: Ismo Teerioja, Timo Kekki, Dick Björklund ja Sami Rosenström.

”Christian Bernerin tiimillä oli vilkkaita messupäiviä tapaamisten merkeissä. Päivystimme päivittäin päämiestemme osastoilla palvellen asiakkaita Suomesta. Messuilla haisteltiin myös prosessiteollisuuden uusia tuulia. Tapasimme nykyisten päämiesten lisäksi myös mahdollisia uusia päämiehiä ja tutustuimme heidän tarjoamiinsa tuotteisiin.” kertoo Henrik ja jatkaa: ”Myös asiakkaiden tapaaminen on tärkeässä roolissa. Isoilla messuilla on mahdollisuus tavata useita asiakkaita muutaman päivän aikana ja potentiaalisia uusia asiakkuuksia oli myös kotiin tuomisina. Erityisen mukavaa oli viettää kiireetöntä aikaa myös yhteisessä Christian Bernerin suomalais-saksalaishenkisessä illanvietossa rennosti seurustellen.”

 

Messuilla Christian Bernerin edustajat tavanneet osallistuivat myös Kolo -saunakiulusettien arvontaan. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja kiulusetit ovat jo matkalla onnellisille voittajille.

 

Seuraavat Achema -messut pidetään Frankfurtissa 14. – 18.6.2021.

 

Frankfurt am Main on Euroopan liike-elämän keskus, mutta myös vanha kaupunki on näkemisen arvoinen.

 

Schweinhaxea saksalaisempaa ruokalajia ei ole! Christian Bernerin järjestämässä illanvietossa tutustuttiin asiakkaiden kera myös saksalaisen keittiön antimiin.

 

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master