M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Ilmassa oli suurta moottoriurheilujuhlan tuntua!

2018-08-06

Imatranajo – mikä mahtava tilaisuus nauttia moottorin pärinästä, letkeästä kisatunnelmasta ja kiireettömästä yhdessäolosta asiakkaidemme kanssa Suomen legendaarisimmassa moottoriurheilutapahtumassa. Tänä vuonna meillä oli mahdollisuus vierailla Markka Racingin varikolla sekä tutustua kisatallin toimintaan ratamoottoripyöräkisojen seuraamisen lisäksi.

Markka Racing on suomalainen, IRRC-sarjan kärkitalleihin lukeutuva kilpatiimi ja kuljettajina ovat maailmalla mainetta niittäneet Juha Kallio ja Erno Kostamo. Vierailun tähtihetkiin kuului ehdottomasti huippukuljettajien tapaaminen. Erityiskiitos Erno Kostamolle, jonka kiireelliseen kisa-aikatauluun mahtui myös hieman pitempi hetki kanssamme. Varikkoalueen teltassa Erno kertoi meille kuulumisiaan ja tunnelmia kansainvälisiltä kisaradoilta. Myös MOTO GP:ssä ajava Mika Kallio piipahti tervehtimässä.

Kisakatsomossa oli tunnelma korkealla ja kisan tiimellyksessä viihtyivät sekä vieraat että isännät. Markka Racingin Erno Kostamo nousi palkintokorokkeen toiselle sijalle IRRC Superbike -luokan kilpailun lisäksi Open Superbike -luokassa. Juha Kallion kisa päättyi harmillisesti puolen kierroksen jälkeen törmäykseen. Onneksi herra selvisi pienillä vammoilla ja kausi jatkuu tulevissa kisoissa.

Lämmin kiitos Markka Racing, kuljettajat Erno Kostamo, Juha Kallio, Mika Kallio sekä mukana olleet asiakkaamme – oli ilo olla jakamassa tätä suurta moottoriurheilun juhlaa kanssanne! Monta mukavaa muistoa rikkaampana on kiva aloittaa taas arki lomien jälkeen.

 

 Erno Kostamo kertoilee kisakuulumisia Markka Racingin varikolla

 

Pasi, Mika Kallio ja Henrik kisatunnelmissa

 

Kisakatsomossa aitiopaikalla

TopContent: Link (7757)
Default.Master