M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Tatu Lastikka tuotepäälliköksi Vantaan myyntitiimiin!

2019-01-29

 

Tatu Lastikka aloitti myynnistä vastaavana tuotepäällikkönä Christian Bernerillä 21.1.2019 vastuualueenaan pumput ja instrumentit  mm. kestävän kehityksen kokonaisuuksiin kunnalliselle sektorille ja teollisuuteen. Tatulla on pitkä kokemus ratkaisukeskeisestä asiantuntijamyynnistä useissa kansainvälisissä yrityksissä, kuten esimerkiksi Honeywellissä ja Klinger Finlandissa. Asiakkaiden kanssa toimimiseen hyvän pohjan antaa Tatun matemaattisluonnontieteellinen yliopistotausta.

Olen tehnyt vuosia asiakaslähtöisiä ongelmanratkaisuja jopa sadoille laboratorioille sekä prosessi- ja tuotantoalan yrityksille kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Tehokkaan myynnin perusta on luottamuksellinen asiakassuhde. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisemaan hänen ongelmansa ja löytämään hänelle parhaan mahdollisen ratkaisun. Asiakkaan menestyminen on minulle kunnia-asia,” kertoo Tatu.

Christian Berner tarjoaa useita eri ratkaisuja prosessien säätöön ja valvontaan ja erikoisosaamisenamme ovat erilaiset teollisuuden prosessien säätösovellukset sekä veden ja jäteveden käsittelyn sovellukset.  Tatulla on näkemystä ratkaisujen hahmottamiseen – olipa sitten kyseessä yksittäiset komponentit tai isommat kokonaisratkaisut.


Vapaa-ajalla Tatu viihtyy perheensä parissa lukien, matkaillen, mökkeillen ja arkiaskareita tehden. Viidenkympin rajapyykin ohitettuaan Tatu aloitti myös kuntoiluharrastuksen ja hänet nähdäänkin (toivottavasti, omien sanojensa mukaan) usein ”rautojen” kimpussa. Tatu haaveilee vielä joskus aloittavansa, nuorena niin rakkaan bändiharrastuksensa ja kenties näemme hänet vielä stagella...


Tervetuloa Tatu Vantaan tiimiin!

Ole yhteydessä Tatuun, kun tarvitset ratkaisuja prosessien säätöön ja valvontaan.

 

Tatu Lastikka
Product Manager
Pumps and Instruments


Tel +358 40 7617 838
Tatu.Lastikka@christianberner.com

TopContent: Link (7757)
Default.Master