M.M: NewNewsPageTemplate
NewNewsPageTemplate

Uusi tuotepäällikkö Vantaan tiimiin!

2018-05-29

Anton Sutinen on aloittanut 14. huhtikuuta Christian Berner Oy:n uutena tuotepäällikkönä vastaten tärinänvaimennustekniikan tuote- ja ratkaisumyynnistä Suomessa yhdessä Tuomas Laitisen kanssa.

Anton valmistuu tuotantotalouden diplomi-insinööriksi kesällä 2018, pääaineenaan Innovaatio- ja teknologiajohtaminen ja sivuaineena ympäristötekniikka. Aikaisemmin Anton on työskennellyt metsäteollisuuden parissa ja omaa kansainvälistä työskentelykokemusta Ruotsista ja Kiinasta.

Nykyiseen tilanteeseen Anton tuo helpotusta tarjoamalla lisäkäsiä tärinänvaimennustuotteiden myyntiin ja ratkaisujen suunnitteluun. Antonia kiinnostaa kuitenkin tärinänvaimennustekniikan liikevaihdon kasvattaminen nykyisestä viemällä tärinänvaimennustuotteita laajemmin teollisuuden pariin. Avoin, positiivinen ja energinen Anton kertoo nauttineensa työorganisaation kannustavasta ilmapiiristä ja toimivansa Tuomaksen kanssa hyvin yhteen. Vapaa-ajallaan Anton kertoo pyörivänsä päällään, eli viettää aikaansa Breakdance:n parissa. Tervetuloa Anton!

 

Anton Sutinen

anton.sutinen@christianberner.com

Mob: +358 40 738 9925

 

TopContent: Link (7757)
Default.Master