M.M: TwoColumnPageTemplate
TwoColumnPageTemplate

Yritys

Toimintamme

Teknisten komponenttien, materiaalien ja laitteiden hankintaprosessi on vaativaa ja aikaavievää. Me teemme  päätökset sinun puolestasi, jotta voit rauhassa keskittyä ydinosaamiseesi ja säästät aikaa. Toimitamme korkeatasoisia teknisiä laitteita, komponentteja ja materiaaleja alansa johtavilta valmistajilta.

Olemme toimineet pitkään läheisessä yhteistyössä tärkeimpien kone- ja prosessiteollisuuden, pumppujen ja instrumenttien, pakkauskoneiden, tärinäeristyksen ja teknisten muovien valmistajien kanssa. Asiakkaitamme ovat teollisuusyritykset ja kunnalliset laitokset. Haluamme tarjota tehokkaimmat sovellukset ja olla johtava kumppani teknisissä ratkaisuissa.

Christian Berner Tech Trade

Christian Berner Oy kuuluu Christian Berner Tech Trade -konserniin, jolla on toimipisteet Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa  www.christianberner.com

  • Ruotsi: Christian Berner Tech Trade on emoyhtiö kaupallisessa toiminnassa. Christian Berner AB on konsernin ruotsalainen osa, jolla on pääkonttori Mölnlyckessä Göteborgin lähellä. Muut Ruotsin toimipisteet sijaitsevat Brommassa, Säfflessä, Malmössä ja Härnösandissa. ww.christianberner.se
  • Norja: Christian Berner AS sijaitsee Oslossa ja on yrityksistä toiseksi vanhin. Norjalaiset toimittavat laitteita myös offshore-teollisuudelle konsernin normaalin valikoiman lisäksi. www.christianberner.no
  • Tanska: A/S Christian Berner sijaitsee vähän Kööpenhaminan ulkopuolella. www.christianberner.dk
  • Suomi: Christian Berner Oy sijaitsee Vantaalla lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää hyvien liikenneyhteyksien päässä. www.christianberner.fi

 

 

Liiketoimintaidea

Christian Berner Tech Trade tarjoaa teknisiä ratkaisuja, tuotteita ja palveluja yrityksille ja kunnallisille laitoksille pohjoismaissa. Teemme asiakkaistamme kilpailukykyisempiä ja yksinkertaistamme heidän arkipäiväänsä ammattitaitoisilla tarveanalyyseilla, neuvonnalla, huollolla ja kehittämisellä. Kilpailuetujamme ovat korkeatasoinen tekninen osaaminen, huolto ja toimitusvarmuus.

Historia

Christian Bernerin toiminta on käynnistetty Göteborgissa vuonna 1897. Pitikö norjalainen Christian Berner todella oluesta, sitä historia ei kerro, mutta jo 16 vuotiaana hän oli taitava liikemies, jolla oli hyvä kielipää ja joka osasi neuvotella ulkomaisten toimittajien kanssa tuontiyrityksessä, jossa hän oli töissä. Hän sai tehtäväkseen tutkia ruotsalaisia markkinoita, jossa hän näki uusia mahdollisuuksia. Vuonna 1897, vain 20-vuotiaana, hän perusti Christian Berner AB:n tuomaan maahan teknisiä laitteita Göteborgin panimoille. Yritys menestyi ja pian toiminta ulottui koko Pohjolaan samalla kun myös panimotoiminta kasvatti tuotantoaan. Ehkä myös oluesta tuli parempaa, kuka tietää.

Visio ja arvomme

Asiantuntevuus. Ammattitaito. Etiikka. Näihin perustuu koko toimintamme.

Johtava yhteistyökumppani teknisissä ratkaisuissa: Asiantuntemuksen ja teknisen osaamisen avulla autamme asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset tuotteet ja ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Työntekijöillämme on laaja osaaminen tuotevalikoimastamme ja sovelluksista.

Christian Berner Tech Trade - Code of Conduct_FIN.pdf

Christian Berner Tech Trade Code of Conduct English.pdf

Toimitusehdot

Noudatamme Teknisen kaupan yleisiä myyntiehtoja, TK Yleiset 2010.
Lataa ja lue myyntiehdot pdf dokumenttina:
TK Yleiset 2010 FI
TK Yleiset 2010 SE
TK Yleiset 2010 EN

Tietosuojaseloste

Meille Christian Berner Tech Trade -konsernissa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme luottamus on olennaisen tärkeää. Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi käsitellessämme henkilötietojasi tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 (GDPR) mukaisesti.

Tietosuojaselosteen tarkemmat tiedot löytyvät täältä>>

TopContent: TwoColumnPage (7533)
Default.Master