Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Tuotteet

Etsi Valmistajat

Valmistajat

PCI Membranes, Xylem

PCI Membranes  on maailman johtavia asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitävien kalvosuodatuslaitteistojen sekä suodatinkalvojen valmistaja. PCI on valmistanut suodatinkalvoja sekä -laitteistoja lähes viidenkymmenen vuoden ajan maailmanlaajuisille markkinoille. Laitteistojen sekä suodatinten kehitystyö ja valmistus tapahtuvat Euroopassa; suunnittelu tapahtuu Whiteleyssä, Englannissa ja valmistus  Kostrzynissä, Puolassa. PCI Membranes on osa Filtration Groupia.

PCI Membranes tarjoaa koko kalvosuodatuksen kentän: mikro-, ultra- ja nanosuodatuksen sekä käänteisosmoosisovellutukset.  PCI keskittyy erityisesti putkimaisten (=tubular) suodatinkalvojen kehittämiseen ja valmistamiseen. Putkimaisten kalvojen lisäksi PCI:n valikoimissa on myös kaikkia muita kaupallisesti saatavilla olevia membraaneja: putki-, spiraali-, keraami- ja onttokuitukalvoina.

Tubular -kalvoja valmistetaan kaikista yleisistä polymeerisistä materiaaleista, joita käytetään kalvosuodatusmembraanien valmistukseen.

Käyttökohteet

PCI:n suodatuksia voidaan käyttää kaikissa kohteissa, joissa kalvosuodatusta tarvitaan. PCI:n tuotteiden erityiset käyttökohteet ovat sovellukset, joissa suodatettava tuote on kemiallisesti aggressiivista, mekaanisesti kuluttavaa tai jonka kiintoainepitoisuus on korkea.

PCI:n tuotteita käytetään esimerkiksi lääke-, elintarvike- vedenkäsittelyn - ja kemianteollisuudessa nesteiden puhdistamisessa, erottamisessa sekä tiivistämisessä.

Edut

PCI:n erittäin kestävät tubular -suodattimet ovat ratkaisu myös vaativiin kalvosuodatuskohteisiin. Sovelluksia on erimerkiksi CIP pesuliuosten puhdistamisessa, viskoottisten sokeriliuosten konsentroinnissa ja erilaisten lietteiden tiivistämisessä.

Valmistajan kotisivuille

Yhteyshenkilöt

Tero Aura
Tero Aura
Tuotepäällikkö, Suodattimet