Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Tuotteet

Etsi Valmistajat

Valmistajat

Standard Pump Europe A/S

Laaja valikoima laadukkaita ja luotettavia tynnyripumppuja

Standard Pump tarjoaa laajan valikoiman luotettavia ja tehokkaita tynnyripumppuja monenlaisiin sovelluksiin ja lähes kaikenlaisille nestemäisille aineille. Valikoimistamme tynnyripumput (moottorit, putket ja tarvikkeet), konttipumput ja epäkeskoruuvipumput.

Standard Pump tynnyripumput ovat helppokäyttöisiä ja keveitä pumppuja lähes kaikenlaisille nestemäisille aineille, myös korkeille viskositeetti-arvoille (max 100 000 mPas). Pumpuilla on kolmen vuoden takuu (ei kuluvat osat).

Tyypillisiä käyttökohteita ovat öljyt, liuottimet, hapot, emäkset, pesuaineet ja muut kemikaalit. Pumppuputket, jotka koskettavat pumpattavaa ainetta, ovat materiaaliltaan muovia PP/PVDF, alumiinia tai haponkestävää terästä AISI 316.

Toimitamme tynnyripumppuja myös ATEX-tiloihin. Saatavana valmiit pumppupaketit, jotka sisältävät moottorin, pumppuputken, letkun ja tankkauspistoolin.

Valikoimassa myös paineilmatoimiset PlusAir -kalvopumput.

Kaikkiin myynnissä oleviin tynnyripumppuihin varaosat heti hyllystä. Varaosat ovat yhteensopivia myös Jessberger pumppujen kanssa. Monet pumput heti omasta varastostamme nopeaan toimitukseen.

Valmistajan kotisivuille

Yhteyshenkilöt

Ismo Teerioja
Ismo Teerioja
Tuotepäällikkö, Pumput