Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Tuotteet

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Letkupumput ja letkut, peristalttiset pumput teollisuuden prosesseihin ja annostelukäyttöön.

Letkupumppu

Letkupumppu soveltuu erinomaisesti elintarvike-, lääke- ja prosessiteollisuuteen kuluttavien ja syövyttävien aineiden pumppaamiseen ja annosteluun sekä tuotteille, joissa on partikkeleita.

Letkupumpussa pumpattava aine koskettaa vain letkua, joten siinä ei ole muita kuluvia osia. Pumppu on itseimevä, kestää kuivakäyntiä eikä pumpussa ei ole venttiileitä tai tiivisteitä.

Letkupumpun letkun vaihto kestää alle minuutin. Tuotteissa viiden vuoden takuu.

Qdos annostelupumput

Watson-Marlow Qdos on uudenlainen annostelupumppu kemikaalien annosteluun. Laaja annostusalue ja tarkka annostus mahdollistavat sen käytön monenlaisiin annostelutehtäviin.

Qdos pumppu soveltuu hyvin myös kaasuuntuville, viskoottisille ja kiteytyville aineille, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia kalvoannostuspumpuille. Pumpun kanssa ei tarvita imusiivilöitä, paineenpitoventtiileitä ym. varusteita, mikä tuo säästöä kokonaiskustannuksissa.

Ainutlaatuinen ReNu annostuspää on helppo ja nopea vaihtaa ilman työkaluja.

Pumput on saatavana myös Profibus DP-liitännällä.

Letkut ja liittimet

Watson-Marlow valmistaa itse laajan valikoiman letkuja, jolla varmistetetaan paras mahdollinen yhteensopivuus pumppuihin. Käyttämällä Watson-Marlowin omia letkuja, varmistat pitkä käyttöiän ja parhaan toiminnallisuuden. Esim. Marprene/Bioprene käyttöikä jopa 10 000 tuntia.

 

Valmistajan kotisivuille

Yhteyshenkilö

Ismo Teerioja
Ismo Teerioja
Tuotepäällikkö, Pumput, Huolto- ja kunnossapito