Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Tuotteet
Marathon-Super_1
Marathon-Super_1

Unifloor Marathon Super

Marathon Super® on vallankumouksellinen akustinen alustajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi yhdessä kelluvan joustovinyylin kanssa. Melua vaimentava alusta, jolla on ainutlaatuiset tasoittavat ja vakauttavat ominaisuudet.

Ylellinen yhdistelmä ainutlaatuisia materiaaleja antaa joustovinyylille sen vakauden, millä on myönteinen vaikutus äänensiirron valvontaan samalla kun se takaa pidemmän käyttöiän arvokkaalle lattiapäällysteellesi.

Marathon Super® on valmistettu kovasta pinnasta ja pehmeästä alapuolesta, mikä tasoittaa mitä tahansa alustaa jopa 2 mm mahdollistaen sen myötä vinyylilattiasi hienon ulkonäön. Kova pinta tarjoaa myös hyvää kestävyyttä huonekalujen ja muiden terävien esineiden aiheuttamilta jäljiltä. Marathon Super® on valmistettu laadukkaimmasta aidosta puujätteestä ja siksi se on täysin ympäristöystävällinen ja täysin kompostoituva.

Marathon Super® on testattu laajalti riippumattomien, kansainvälisesti tunnustettujen ja akkreditoitujen laitosten toimesta ja se täyttää rakennusmääräysten vaatimukset. Marathon Super® vaimentaa askelääntä yli 21 dB ΔLw EU-standardin ISO-10140-3:2010 mukaisesti. Siksi Marathon Super® sopii täydellisesti käytettäväksi monikerroksissa rakennuksissa kuten kerrostaloissa ja toimistorakennuksissa, joissa on täytettävä akustiset vaatimukset. Nopea ja yksinkertainen kelluva asennus tekee Marathon Super® -tuotteesta todella käyttäjäystävällisen. Marathon Super® tarjoaa myös hyvän lämpöeristeen, mikä takaa miellyttävän lattian lämpötilan.

Ota yhteyttä lisätietoja varten:

Anton Sutinen
Anton Sutinen
Tuotepäällikkö, Tärinäneristys
Tuomas Laitinen
Tuomas Laitinen
Tuotepäällikkö, Tärinäneristys
  • Hyvä painaumankestävyys
  • Tarjoaa täydellistä vakautta
  • Loistavat tasoittavat ominaisuudet
  • 100 % luonnonmukainen tuote
  • Todella helppo asentaa
  • Vaimentaa askelääntä 21 dB Δ Lw
  • Marathon Super® akustinen lattian alusrakenteen fast track -esikäsittelyjärjestelmä kelluvalle joustovinyylille