Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Tuotteet
Redupax_1

Unifloor Redupax

Redupax® on sertifioitu alustajärjestelmä, joka on testattu kansainvälisesti ja joka on todistetusti ensimmäinen, joka täyttää rakennusmääräysten vaatimukset. Redupax®-tuotetta on testattu sekä betoni- että puualustalla. Tulokset osoittavat uskomattoman askeläänen vaimennuksen 22 dB ΔLw / 10 dB Δ Llin yhdessä 7 mm paksun laminaatin kanssa standardin ISO-10140-3:2010 mukaisesti. Tämä parannus on saavutettu betonipohjaisella lattialla, jossa on tasoitetta*.

Näiden tulosten valossa Redupax® on ihanteellinen alusta parketti- ja laminaattilattioille ja se takaa myös pidemmän käyttöiän molemmille lattiatyypeille. Redupax®-tuotteessa on erityinen VVP-kerros, joka varmistaa, ettei kuituja irtoa paneeleista leikattaessa. Se mahdollistaa myös uskomattomat ääntä vaimentavat ominaisuudet.

Redupax® on valmistettu männystä peräisin olevasta aidosta puujätteestä ja siksi se on täysin kompostoituva. Redupax®-laatoissa on luonnollinen väri ja ne tarjoavat jo mainitun äänen vaimennuksen lisäksi täydellisen lämpöeristyksen sekä uskomattomia tasoitusominaisuuksia jopa 3 mm kaikenlaisilla alustoilla.

*Kelluvia alustajärjestelmiä käytettäessä valmiin lattian äänen vaimennus riippuu aina käytettävän alustan askeläänen vaimennuksesta.

Ota yhteyttä lisätietoja varten:

Anton Sutinen
Anton Sutinen
Tuotepäällikkö, Tärinäneristys
Tuomas Laitinen
Tuomas Laitinen
Tuotepäällikkö, Tärinäneristys
  • Hyvät tasoittavat ominaisuudet
  • Vaimentaa askelääntä 22 dB Δ Lw / 10 dB ΔL lin
  • Hyvä lämpöeriste
  • Sisältää erityisen VVP-kerroksen
  • Helppo asentaa
  • Melua vaimentava aluslattia erityisesti puu- ja laminaattilattioille