Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

12.11.2020 | 7.57

Reunapesurilla kustannussäästöä paperi- ja selluteollisuudelle

Tahdotko olla menestyjien joukossa? Varaa aika esittelyyn.

Christian Berner on toimittanut paperi- ja sellutehtaille sekä kartonginvalmistukseen reunapesureita, joilla saadaan rajattua kartonkimassan reuna sekä pidettyä kartonkikoneen reuna-alue puhtaana.

Reunapesureilla on vähennetty merkittävästi katkoja tuotannossa ja sen myötä kasvatettu myös koneiden tuottavuutta. Työn tekeminen on helpottunut ja pesureista on saatu korvaamaton apu paperiteollisuuden toimintaan.

Jo yli kaksikymmentä suomalaista paperi- ja selluteollisuuden laitosta luottavat reunapesurin ylivoimaisuuteen tuotannossa ja asiakaspalaute on mitä parhainta – eikä suotta! Reunapesuri on jopa asiakkaidemme varjelema salaisuus, koska pesurin myötä saadut edut ovat merkittäviä.

Reunapesuri lisää kilpailuetua

Asennetuilla uudentyyppisillä reunapesureilla on saavutettu merkittävää etua reuna-alueen puhtaudessa ja tuotannon hallinnassa. Reunapesurit vähentävät reunaroiskeista aiheutuvia katkoja ja käytännössä häiriöistä johtuneet katkot ovat kokonaan poistuneet.

Reunapesureiden etuna on myös massan tehokkaampi käyttö. Hukkaan menevän massan määrä vähenee, kun ylimääräiset roiskeet saadaan eliminoitua.

-Kartonkikoneiden nopeuden kasvaessa märän pään reuna-alueiden hallittavuuden merkitys kasvaa – etenkin kun kyseessä ovat raskaammat tuotelajit. Saamamme asiakaspalaute on ollut erittäin hyvää ja asennuksia tehdään Suomessa lukuisille tehtaille. Etenkin reunapesurien suihkuputkien säätömahdollisuudet tuovat selkeää säästöä ajassa ja tuotantokustannuksissa. Myös viiranvaihdoissa reunasuihku on nopea ja helposti käännettävissä pois tieltä ilman työkaluja, kertoo Christian Bernerin asiantuntija Pasi Kostamo.

Reunapesuri parantaa myös henkilöstön tehokkuutta ja työturvallisuutta

Reunapesurin käyttö tehostaa tuotantoa paperikoneilla, mutta on myös turvallisuusasia. Reunapesurin ansiosta työympäristö pysyy puhtaampana eikä roiskeita koneen ympärille tule juuri lainkaan. Tämä vähentää myös mahdollisten työtapaturmien syntymistä, kun märkää massaa ei ole kulkureiteillä.  Myös siivoukseen käytettävä aika pienenee ja henkilöstö voi keskittyä tuotantoon täyspainoisesti.

Tahdotko olla menestyjien joukossa? Varaa aika esittelyyn.

Olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta tehtailta. Kuten eräs asiakas lausahti: ”Ei vie pitkään, niin kaikilla kartonkikoneilla on teidän toimittamanne reunasuihkut, ovat sen verran käteviä ja hyviä käyttää.” Ja me olemme samaa mieltä asiakkaidemme kanssa!

Asiantuntijamme Pasi Kostamo esittelee reunasuihkuja Teamsin kautta. Varaa Pasilta aika esittelyyn, niin saat tarkempaa infoa ja demoa reunapesurin toimivuudesta. Esittelyyn osallistuneille toimitamme Christian Bernerin ostoskassin.

Paperiteollisuuden ammattilainen palveluksessanne!

Pasi Kostamo

Tuotepäällikkö, Paperitekniikka, Tekniset muovit

+358 40 450 1590

pasi.kostamo@christianberner.com

Jaa tämä sivu