Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

2.9.2020 | 10.54

Uusia päämiehiä nesteiden annosteluun

Christian Berner Oy on solminut yhteistyösopimuksen brittiläisen Verderflexin kanssa. Maailmanlaajuisesti toimiva Verderflex Ltd täydentää Christian Bernerin tarjoamaa letkupumppuvalikoimaa.

Nesteiden pumppaukseen sekä kemikaalien annosteluun tarvittavia letkupumppuja löytyy meiltä nyt entistä kattavampi valikoima. Verderflex on hyvä lisä pumppuvalikoimaan ja tunnettu mm. kestävyydestään. Vederflexin lisäksi edustamme myös Daraa, Wickiä ja Grundfosia ja valikoima on todella kattava. Olemme myös lisänneet asiantuntijoiden määrää pumppupuolelle, joten meiltä saa aina henkilökohtaista palvelua nopeasti, kertoo Christian Berner Oy:n toimitusjohtaja Henrik Westerholm.

Verderflex – peristalttiset pumppuratkaisut nesteiden käsittelyyn

Peristalttiset Verderflex®-letkupumput ovat erinomainen ratkaisu nesteiden pumppaamiseen ja kemikaalien annosteluun. Valikoima ulottuu pienemmistä alkuperäisen laitevalmistajan pumpuista suurempiin letkupumppuihin, joita käytetään erittäin vaativissa teollisuuden käyttökohteissa.

Peristalttisia Verderflex®-letkupumppuja käytetään muun muassa seuraavilla teollisuudenaloilla: veden ja jäteveden käsittely, kaivosteollisuus, elintarvike- ja juomateollisuus, kemikaaliteollisuus, lääketeollisuus sekä paino- ja pakkausala.

Tutustu Verderflexiin sivuillamme

Jaa tämä sivu