Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

26.4.2021 | 10.08

Pakkauskoneet elintarviketeollisuuteen! Viking Mašekin koneet Christian Berneriltä

Viking Mašek on maailman suurimpia pakkauskoneiden valmistajia, jonka konevalikoimasta löytyvät ratkaisut tuotteiden pakkaukseen aina pussituksesta kartonointiin. Viking Mašek tarjoaa koko tarvittavan pakkausketjun täytöstä lavaukseen ja apunasi on Christian Bernerin pakkausalan asiantuntijat.

Mahtava määrä pakkausmahdollisuuksia elintarviketeollisuudelle

Viking Mašekin koneissa on huomioitu elintarviketeollisuuden laajat vaatimukset, mutta valmistaja on panostanut myös myyvään ulkonäköön. Tämän ovat noteeranneet myös maailman johtavat elintarvike- ja makeisvalmistajat, jotka valitsevat useasti Viking Mašekin pakkausratkaisut, joissa yhdistyvät elintarvikealan tarkat määräykset, vetävä ulkonäkö sekä sopivuus pakattavalle tuotteelle.

Pakkaus on myös oleellinen osa tuotteen markkinointia: pakkauksen ulkonäkö, visuaalinen ilme, toimivuus ja käytettävyys ohjaavat kuluttajien valintoja. Viking Mašek tarjoaakin erittäin laajan valikoiman erilaisia pussi- ja leikkaustyylejä, helposti avattavia ja uudelleensuljettavia pusseja, repäisypusseja sekä monia muita vaihtoehtoja.

Sachet ja Stickpack -pakkauksille on tarjolla monilinjaisia pussituskoneita, joissa on parhaimmillaan käytettävissä jopa 20 linjaa. Pienten pakkauksien osalta voidaan siis tehostaa tuotannon pakkausvaihetta parhaimmillaan monikymmenkertaisesti!

Täysin automatisoidut kartonointiratkaisut alan johtavalta valmistajalta

Viking Mašek on erityisen tunnettu korkealaatuisista ja tehokkaista päältä ja päädystä täytettävistä kartonointikoneistaan. Myös eri tuotevarianttien pakkaaminen samaan kartonkiin on mahdollista. Valikoimasta löytyvät jatkuva- ja jaksottaistoimiset päädystä täyttävät kartonointikoneet, laatikonpystyttäjät, laatikoiden sulkemiskoneet, laatikkopakkauskoneet ja wrap-around-kartonointikoneet.

Varaosat ja huolto hoituvat nopeasti

Paraskin laite tarvitsee huoltoa ja varaosia. Viking Mašek toimittaa Keski-Euroopassa sijaitsevalta tehtaaltaan tarvittavat osat sekä huollon nopeasti ja täsmällisesti eikä tuotantoon tule pitkiä katkoja.

Tutustu Viking Mašekin koneisiin täältä >> 

Christian Berner on pakkausalan asiantuntija

Christian Bernerillä on pitkä historia pakkausalan teknisenä kumppanina. Asiantuntijoiltamme löytyy kokemusta, ammattitaitoa sekä tekniset laitteet pakkausalan ongelmien ratkaisuun aina annospusseista suuriin tuotantolinjoihin avaimet käteen -periaatteella.

Olipa kyseessä yksittäinen kone tai räätälöity kokonaisratkaisu, löytävät Christian Bernerin asiantuntijat sinulle juuri sopivan ratkaisun.

Ole yhteydessä Teroon tai Samiin!

 

Sami Rosenström
Tuotepäällikkö, Jauhe- ja kuivaustekniikka, Pakkaus- ja annostelulaitteet
 
Tero Aura
Tuotepäällikkö, Suodattimet

Jaa tämä sivu