Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

15.9.2022 | 9.59

Uusi videoalusta, Industrial Academy paperiteollisuuden ammattilaisille

Christian Bernerin edustama Röchling Industrial Oepping GmbH & Co. KG on julkaissut uuden videoalustan, Industrial Academyn, josta löytyy verkkoseminaareja ja videoita, jotka kertovat tuotteista ja antavat ajankohtaista tietoa alasta.

Alusta on oiva apuväline paperiteollisuuden käyttöön – rekisteröitymällä alustan käyttäjäksi saat paljon tietoa paperiteollisuuden tuotteista ja pysyt ajan tasalla uutuuksista.

Voi rekisteröityä Industrial Academyyn täältä >> 

ROBASMART® - älykkäät tuotteet paperintuotantoon

SMARTTABLE on sarja ”älykkäitä” säädettäviä tuotteita, joita voidaan säätää paperilaadun ja olosuhteiden mukaan. Laitteet varustetaan useilla antureilla ja säätömoottoreilla, jolloin koneen säätöjä voidaan optimoida anturitiedon sekä valmistettavan paperilaadun perusteella joko manuaalisesti tai täysin automaattisesti.

Tuote mahdollista myös nopeat asetukset vaihdot tuotevaihtojen yhteydessä. Myös tämä video löytyy Industrial Academyn videoalustalta

Johtavan muovivalmistajan tuotteet Christian Berneriltä

Christian Bernerin edustama Röchling Industrial Oepping on johtava korkean suorituskyvyn omaavien muovien valmistaja ja jalostaja. Yrityksen vahvuus on korkealaatuisten kulutusosien tuotanto paperiteollisuudelle, konepajateollisuudelle ja maatalousteollisuudelle.

Kun tarvitset asiantuntijan apua ja parhaat tuotteet, ole yhteydessä Christian Bernerin asiantuntijaan. Lisää tietoja löytyy täältä >>

Jaa tämä sivu