Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

12.12.2023 | 11.53

Tekniset muovit paperiteollisuuden apulaitteille

Christian Berner Oy:n edustama Röchling Industrial Oepping GmbH & Co. KG, tuttavallisemmin Leripa, tarjoaa teknisiä muoveja paperiteollisuuden apulaitteisiin. Ainutlaatuisella tuotantomenetelmällä, pitkäkestoisesti sintraamalla valmistetut korkealaatuiset PE-kulutusosat parantavat paperiteollisuuden prosessia merkittävästi.

Kestävät kulutusosat vähentävät tuotantokatkoksia

Erinomaiset ominaisuudet, kuten alhaisin kitka, luistavin pinta ja paras kulutuksen kestävyys takaavat pitkäikäisimmän ja turvallisimman valinnan tasaiseen tuotantoon sekä pienentää riskiä suunnittelemattomista tuotantokatkoista.

Valikoimasta löytyy muun muassa kaksoisviirapuristimien ja chemi-pesureiden imulaatikoiden kannet, kaavarit ja sivutiivisteet sekä kiekkosuotimien tiivisteet. Lisäksi kuljettimien kulutusjohteisiin tai koliin on tarjolla erittäin kulutuskestävät ratkaisut.

Lue lisää täältä >>  

Paperitekniikan ammattilaiset palveluksessanne

Christian Bernerin Lohjan yksikössä palvellaan paperiteollisuutta ammattitaidolla. Vankka kokemus, osaaminen sekä toimiva huoltopalvelu on vahvuutemme – olemme täällä teitä varten.

Autamme asiakastamme pitämään tuotannon tasaisena, parantamaan lopputuotteen laatua sekä vähentämään yllättäviä katkoja tuotannossa. Huolehdimme myös vedenpoistokaluston liittyvistä varaosista, varaosien hallinnasta sekä niiden soveltuvuudesta kohteisiin. 

Paperitekniikan osaaminen ei siis rajoitu pelkkiin laitteisiin vaan kokonaisvaltaiseen osaamiseen aina kulutusosista huoltoon ja huolenpitoon. Asiantuntemuksen, osaamisen ja oikeiden laitteiden avulla voit tehostaa tuotantoa merkittävästi.

Anna meidän huolehtia huoltoon liittyvät asiat, voit itse keskittyä tuotantoon, kun apunasi on osaava huoltokumppani ja markkinoiden parhaat tuotteet.

Ole yhteydessä, autamme sinua mielellämme.

Jaa tämä sivu