Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

5.4.2024 | 9.13

Kustannustehokas Schenchenin IP67 pumppu nopeuttaa prosessia

Christian Bernerin edustama Baoding Shenchen Precision Pump Co., Ltd on korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut peristalttisten pumppujen tuotekehitykseen, valmistukseen sekä myyntiin. Yritys kehittää toimintaansa sekä tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Erinomainen tietotaito ja hyvät prosessit takaavat laadukkaat tuotteet ja huippuluokan osaamisen. Kaikki tämä yhdistettynä Christian Bernerin asiakaslähtöiseen ajattelutapaan ja vankkaan osaamiseen takaa asiakkaalle kustannustehokkaan ratkaisun, joka palvelee prosessia täydellisesti.

Suuri kosketusnäyttö helpottaa käytettävyyttä

Schenchenin peristalttinen annostelupumppu IP67 sopii erityisen hyvin lääke-, bio- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin.  Vesitiivis IP67-kotelointi, vesisuojaus sekä pölytiivis rakenne soveltuu tehtaisiin mainiosti ja pumppuja voidaan ohjata myös ulkopuolisella laitteella.

Pumpussa on suuri kosketusnäyttö, josta löytyy monipuolisesti toimintoja. Pumpussa on kolme erilaista annostelutapaa: jatkuva pumppaus, ulkopuolisen ohjauksen kautta tapahtuva pumppaus sekä annosteluominaisuus. Lisäksi pumppu on helppo puhdistaa ja letkun vaihto kestää vain minuutin.

Pumppu on hygieeninen: tuote koskettaa vain letkua, eikä joudu kosketukseen itse pumpun kanssa. Itseimevä ja kuivakäynnin kestävä letkupumppu on myös tarkka ja täsmällinen. Pumpussa ei ole leikkaavia voimia eikä venttiilejä.

Pumpulla on viiden vuoden takuu. Tutustu pumppuun täältä >> 

Asiantuntemus ja hyvät pumput takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen

Christian Bernerille hyvä asiakaspalvelu ja kumppanuus asiakkaan kanssa on ensiarvoisen tärkeää. Pumppujen erikoismiehellä, Ismo Teeriojalla, on pitkä kokemus ja hyvä osaaminen peristalttisten pumppujen toiminnasta jo kolmenkymmenen vuoden ajalta. Christian Bernerin asiantuntija koetaan todellakin teollisuuden kumppanina – asiantuntija ja partneri, joka ratkaisee asiakkaan ongelman kustannustehokkaasti ja tuntee myös teknisen kaupan tarjoamat mahdollisuudet. Prosessia kehitetään yhdessä, jotta asiakkaan liiketoiminnasta saadaan entistä kannattavampaa.

Tutustu Schenchenin pumppuvalikoimaan täältä >> 

Pumppuasiantuntija palveluksessasi, ole yhteydessä Ismoon.

Ismo Teerioja

Puh. 0400-302 585

ismo.teerioja@christianberner.com

Jaa tämä sivu