Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Turtle Tough

Tuotteilla, jotka on kehitetty äärimmäisen haastaviin käyttökohteisiin, on ylittämätön suorituskyky myös muilla aloilla. Tämän kehitystyön seurauksena mittausjärjestelmämme tarjoavat huomattavia etuja: parantavat tarkkuutta, vähentävät mittauspoikkeamia, parantavat prosessin hallintaa ja alentavat samalla huolto- ja käyttökustannuksia.

Nykyisin Turtle Tough ‑antureita ja ‑mittausjärjestelmiä käytetään lähes kaikilla aloilla ympäri maailmaa. Jos kyseessä on sovellus, jota ei mainita yrityksen verkkosivustossa, Christian Berner auttaa mielellään. Jos käyttökohde ei ole meille ennestään tuttu, haluamme varmasti kokeilla sen soveltamista.

Mikä on Turtle Toughissa erityistä?

Maailman vahvin PH-luokka

Lisätietoa Turtle Toughista

Yritys on valmistanut antureita yli 30 vuoden ajan. Kyseessä on erikoisvalmistaja, joka valmistaa antureita vaativiin käyttökohteisiin. Tämä kapea erikoisala ei sovellu suurten valmistajien massatuotantoon. Vaikka yritys ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin tietyt kansainväliset tuotemerkit, sen antureita käytetään maailman suurimmissa laitteistoissa ja kemiallisissa käsittelylaitoksissa.

Miksi valita Turtle Tough?

Yksinkertaisesti siksi, että ratkaisu säästää rahaa. Jos anturimme eivät toisi säästöjä asiakkaille, he eivät valitsisi niitä. Takaamme, että pitkä käyttöikä, alhainen huollontarve ja hyvä prosessitarkkuus ja hallinta tuovat kustannussäästöjä.

Miten Turtle Tough eroaa suurista valmistajista?

Turtle Tough ‑anturit on valmistettu erityisesti haastaviin käyttökohteisiin, ja niissä käytetään parhaita mahdollisia materiaaleja ja parasta saatavana olevaa tekniikkaa. Anturit on valmistettu yksilöllisesti käsin, ja niistä jokainen on tarkoitettu mittauksiin erityisympäristössä. Suurten anturivalmistajien anturit on tavallisesti tarkoitettu kaikkiin käyttökohteisiin, kun taas Turtle Tough -anturit on suunniteltu halutun lopputuloksen saavuttamiseksi käyttökohteessa.

Valmistajan kotisivuille 

Yhteyshenkilöt

Tatu Lastikka
Tatu Lastikka
Tuotepäällikkö, Instrumentit, Pumput
Tero Aura
Tero Aura
Tuotepäällikkö, Suodattimet