Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

INOX Processing – Milan Svoboda

INOX Processing – Milan Svoboda on perheyhtiö, jolla on vuosien kokemus ruostumattoman teräksen käsittelystä. Yrityksen kotipaikka on Prostejovissa Tsekeissä, josta tuotteita toimitetaan kaikkialle Eurooppaan. Suurimman edun tarjoaa joustava tiimi, joka voi täyttää asiakkaiden tarpeet nopeasti ja joustavasti.

Asiakaslähtöinen ajattelutapa, tarpeen ymmärtäminen ja sen täyttäminen on yrityksen toiminnan lähtökohta: tehdään suunnitelma, valitaan oikeat materiaalit ja työstetään haluttu lopputuote. Myös dokumentointi sekä 3D -mallinnokset onnistuvat ja tarvittaessa myös implementointi tai asennukset voidaan tehdä sovitusti.

Yritys on keskittynyt erityisesti panimoteollisuuden laitteisiin ja applikaatioihin, mutta toimittaa ratkaisuja myös elintarvike-, kemian- sekä lääketeollisuuden käyttöön.

INOX Processing CIP -keskukset

Valikoimissa on liikuteltavia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja (AISI 304 (1.4301)) CIP -keskuksia, joiden tilavuudet ovat 50, 100, 200 ja 300 litraa, tarvittaessa muitakin kokoja on saatavissa. Tilauksesta valmistetaan myös suurempia kiinteitä CIP -keskuksia.

Valmistajan kotisivuille

Tero Aura
Tero Aura
Ratkaisumyyntipäällikkö