Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Raideliikenne

Ratkaisumme ovat häiriöttömiä

Tärinäeristetyt raidejärjestelmät, joissa käytetään Sylomer®- ja Sylodyn®-materiaaleja, mahdollistavat raideliikenteen rakentamisen asuntojen alle tai viereen ja muihin vastaaviin kohteisiin. Massajousijärjestelmä täyttää erittäin korkeat tärinä- ja runkoäänieristystä koskevat vaatimukset kustannustehokkaalla tavalla. Ratkaisumme ovat häiriöttömiä raiteiden koko käyttöiän ajan.

Häiriöttömyys edellyttää suurta joustavuutta

Raidesepelin päälle rakennettu rautatiejärjestelmä on nykyisin pitkäikäinen ja erittäin käyttövarma ratkaisu. Joustavuudelle asetetaan yhä useammin korkeat vaatimukset ympäristön häiriöttömyyttä koskevien vaatimusten mukaisesti, raiteiden laadusta tinkimättä.

Meillä on 50 vuoden kokemus sepelinalusmaton käytöstä runkoäänieristyksessä, ja pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme materiaalin toiminnan erittäin hyvin.

Tärinäeristys Under Sleeper Pads -pohjaimilla

Kun runkoäänieristystä koskevat vaatimukset ovat vähäisemmät tai kun haetaan vain raiteiden pohjarakennetta suojaavaa vaikutusta, Sylomer®- ja Sylodyn®-materiaaleista valmistetut Under Sleeper Pads -pohjaimet (USP) tarjoavat parasta mahdollista tärinäeristystä mahdollisimman alhaisilla kustannuksilla.