Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Kemianteollisuus

Osaamisalueisiimme kuuluvat terminen erottaminen, mittausinstrumentit, sekoitus, märkäjauhatus, täyttötekniikka, kompressorit ja hiukkaserottimet.

Terminen erottaminen          

Kolonnien sisukset ja täytekappaleet

Mittauslaitteet                          
Valikoima kattaa niin kannettavat, helposti käsiteltävät mittauslaitteet kenttäkäyttöön kuin edistyneet instrumentit laboratorioihin ja online-mittauksiin teollisissa prosesseissa.

Sekoitus ja märkäjauhatus    
Tällä alueella tarjoamme laajan valikoiman erilaisia sekoittimia ja edistyneempiä sekoituslaitteita yksinkertaisista komponenteista kokonaisiin laitteistoihin ja järjestelmiin eräkohtaisiin tai jatkuviin prosesseihin. Tarjoamme märkäjauhatusmyllyjä ja järjestelmiä aina karkeasta hienontamisesta reikäkiekkomyllyillä hienojauhatukseen nanoalueelle helmimyllyillä. Pääasialliset käyttöalueet ovat elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuudessa.

Täyttötekniikka                                                      
Tarjoamme järjestelmät erikokoisten säiliöiden täyttöön matala- ja suuriviskoosisilla tuotteilla. Tuotteemme kattavat puoliautomaattiset järjestelmät pelkkään täyttöön sekä tehokkaat täysautomaattiset järjestelmät, jotka avaavat, esi- ja jälkitäyttävät ja sulkevat.

Hiukkaserottimet                     
Erottimia voidaan käyttää useimmille nesteille, ja ne sopivat erinomaisesti karkeasuodattimiksi patruuna- ja pussisuodattimiin. Ne erottavat pienimmillään 5–75 mikronin ja suurimmillaan 6–51 millimetrin kokoiset hiukkaset ja pystyvät käsittelemään virtaaman 0,7–2895 m³/t. Lakos-erottimet ovat jatkuvasti käynnissä niin, että painehäviö on vain 0,2–0,8 bar. Ei liikkuvia osia, jotka kuluvat ja tulee vaihtaa. Hiukkasten tyhjennys tapahtuu ajoittain tai jatkuvasti lähes ilman nestehäviötä.

  • Ympäristöystävällinen
  • Resursseja hyödyntävä – raaka-aineiden puute
  • Kestävä tuotanto
  • Toimintavarma
  • Korrosiivisiin ympäristöihin
  • Tarkkuus
  • Täyttönopeus
  • Hallinta