Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Christian Berner

Tarjoamme kokonaisratkaisuja, joiden ansiosta voit todellakin odottaa meiltä enemmän!

Historia

Tekninen osaaminen, laitehankinnat ja ratkaisut ovat prosessi, johon kuuluu monia päätöksiä ja vaativat sekä rutiinia että asiantuntemusta - ja sitä meiltä löytyy jo 125 vuoden takaa.

Paikallisesta panimosta tekniseksi laitetoimittajaksi

Christian Bernerin toiminta on käynnistetty Göteborgissa vuonna 1897. Pitikö norjalainen Christian Berner todella oluesta, sitä historia ei kerro, mutta jo 16 vuotiaana hän oli taitava liikemies, jolla oli hyvä kielipää ja joka osasi neuvotella ulkomaisten toimittajien kanssa tuontiyrityksessä, jossa hän oli töissä. Hän sai tehtäväkseen tutkia ruotsalaisia markkinoita, jossa hän näki uusia mahdollisuuksia.

Vuonna 1897, vain 20-vuotiaana, hän perusti Christian Berner AB:n tuomaan maahan teknisiä laitteita Göteborgin panimoille. Yritys menestyi ja pian toiminta ulottui koko Pohjolaan samalla kun myös panimotoiminta kasvatti tuotantoaan. Ehkä myös oluesta tuli parempaa, kuka tietää.

Tänä päivänä Christian Berner on johtava yhteistyökumppani teknisissä ratkaisuissa.  Asiantuntemuksen ja teknisen osaamisen avulla autamme asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset tuotteet ja ratkaisut heidän tarpeisiinsa. 

Asiakaslähtöistä toimintaa jo aikojen alusta

Siitä huolimatta, että ympäröivässä maailmassa vuosisata oli mullistava liittouman hajotessa ja maailmansodan alkaessa ja päättyessä, yrityksen toiminta kasvoi. Olemme pyrkineet olemaan aina kehityksen etulinjassa niin tuotteiden kuin tarjoamamme osaamisen osalta. Henkilökohtaista palvelua ja asiakkaan ja tämän tilanteen ymmärtämistä on pidetty arvossa aina yrityksen alkuajoista saakka.

Reilu 100 vuotta myöhemmin Christian Berner toimii samojen perusarvojen pohjalta. Ensisijaisena tavoitteenamme on tarjota parhaita tuotteita ja innovaatioita, olipa kyse tärinää ja melua vähentävien ratkaisujen suunnittelemisesta tai vesihuollon varmistamisesta. Johtavat tuotteemme ja erikoisosaamisemme hyödyttävät päivittäin yrityksiä ympäri Pohjoismaita.

Aika muokkaa Christian Berner AB:ta, ja satavuotiaalle yritykselle on nykyisin itsestään selvää edistää ympäristön kannalta kestävää kehitystä. Tarjoamme järjestelmiä ja komponentteja, jotka mahdollistavat uusien tuotteiden kehittämisen uusiutuvista raaka-aineista.

Koska pyrimme jatkuvasti tehostamaan tuotantoprosesseja, alennamme samalla myös energiankulutusta, vähennämme jätettä ja pidennämme tuotantojärjestelmien ja lopputuotteiden käyttöikää.

Emme vielä tiedä, mitä seuraavat 100 vuotta tuovat tullessaan. Tiedämme kuitenkin, että Christian Berner AB tulee jatkossakin olemaan yritys, jonka ylpeydenaiheena on kyky tarjota parhaita tuotteita ja vahvinta osaamista, ja joka pyrkii jatkuvasti kehittämään asiakkaidensa toimintaa.

Christian Berner Oy – sata vuotta teknistä kauppaa Suomessa

Christian Bernerin tarina alkoi 125 vuotta sitten Göteborgissa. Vain 20-vuotias nuori mies perusti Christian Berner AB:n tuomaan maahan teknisiä laitteita Göteborgin panimoille. Yritys menestyi ja oli aika laajentaa toimintaa myös muualle pohjolaan.

Tänä vuonna juhlitaan Suomen Christian Berner Oy:n satavuotista taivalta yhtenä Suomen johtavista teknisen kaupan yhteistyökumppaneista. Satavuotinen taival on pitänyt sisällään merkittäviä muutoksia teknisellä alalla, mutta myös maailma on ollut murroksessa.

Sadan vuoden historia on muokannut Christian Berner Oy:stä yrityksen, joka tarjoaa teknisiä ratkaisuja, asiantuntemusta ja vahvaa osaamista asiakaslähtöisellä asenteella.