Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Christian Berner

Tarjoamme kokonaisratkaisuja, joiden ansiosta voit todellakin odottaa meiltä enemmän!

Johtava yhteistyökumppani pitkäikäisiin teknisiin ratkaisuihin

Tuotteemme ja asiantuntemuksemme auttavat teollisuutta koko Pohjoismaissa. Varmistamme, että leväsolut murskataan tehokkaasti, raideliikenteen tärinänvaimennusmateriaali luo rauhallisia asuinympäristöjä ja että maailman johtavien tehtaiden ja logistiikkakeskusten törmäyssuojajärjestelmät ovat sekä turvallisia että ympäristöystävällisiä. Olipa teollisuudenala mikä tahansa, voit aina odottaa meiltä enemmän!

Christian Bernerin vahvuudet

Korkea tekninen osaaminen, hyvä palvelu ja varma toimitus

Asiantuntemuksemme ja osaavien myyjien avulla varmistat, että saat parhaat tuotteet ja palvelut oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan sovitusti. Etsimme asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen kustannustehokkaan ratkaisun.

Pitkäaikainen yhteistyö maailman johtavien valmistajien kanssa

Teknisten komponenttien, materiaalien ja laitteiden ostaminen on vaativa prosessi, johon liittyy usein monia päätöksiä. Asiatuntemuksemme sekä 120 vuoden kokemus teknisestä alasta, takaa sinulle parhaan mahdollisen kumppanin ja asiantuntijan nopeuttamaan päätöksiäsi.

Kestävän kehityksen arvot myös asiakkalle

Tuotteidemme ja laitteidemme avulla autamme myös asiakkaitamme toimimaan puhtaamman ympäriston puolesta. Ympäristöystävälliset ratkaisut yhdistettynä tekniseen osaamiseen tuottavat lisäarvoa myös asiakkaallemme ja säästävät sekä luontoa että kustannuksia.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on meille tärkeää

Muuttuva maailma asettaa vaatimuksia myös teollisuudelle. Globalisoituminen, ilmaston lämpeneminen ja kaupungistuminen tuovat tullessaan jopa täysin uusia sääntöjä toiminnalle.

Me otamme osaa kestävän kehityksen talkoisiin etsimällä uusia ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja laitteita sekä kehittämällä asiakkaidemme toimintaprosesseja huolto- ja kunnossapitotarpeiden vähentämiseksi.

Ympäristön huomioiminen

Pyrimme toiminnassamme edistämään ympäristön kannalta kestävää kehitystä huomioimalla ympäristön koko hankintaketjussamme aina toimittajalta asiakkaalle. Edustamme toimittajia, jotka jakavat kanssamme saman ympäristökysymyksiä koskevan näkemyksen.

Tuemme asiakkaitamme tarjoamalla ympäristön kannalta hyviä ratkaisuja, kuten ammattitaitoista tarveanalyysia, neuvontaa, huoltoa ja kehittämistyötä, ja autamme asiakkaitamme valitsemaan resurssitehokkaita ratkaisuja ja tuotteita.

Tarjoamme tuotteita ja järjestelmiä, jotka parantavat ympäristöä monilla osa-alueilla suoraan tai epäsuoraan, esimerkiksi tuottamalla puhdasta vettä miljoonille käyttäjille, hiljaisia ja tärinättömiä ympäristöjä sekä uusia tuotteita uusiutuvista raaka-aineista. Olemme edistyneet näillä osa-alueilla ratkaisujemme ja tuotteidemme ansiosta.