Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Tuotteet

Huolto

Huollamme kaikki tuotteet, järjestelmät ja laitteet

  • Käyttötuki
  • Koneiden ja laitteistojen huolto
  • Jatkuva huolto ja huoltosopimus
  • Varaosat
  • Paperi- ja massakoneiden sekä kartonkikoneiden huolto keskittyen erityisesti vedenpoistoon
  • Tärinätekniikan asennusneuvonta ja asennus            

Voimme auttaa jo hankkeen varhaisessa vaiheessa teknisten keskustelujen, suunnittelun ja hintapohjien osalta, sekä myös jälkeenpäin toimitettujen komponenttien ja laitteiden kanssa. Pienet komponentit on paras lähettää huoltoverstaaseemme, kun taas suurempien koneiden ja laitteistojen huolto ja korjaus tehdään paikan päällä. Voimme tarvittaessa tarjota myös asiantuntija-apua ulkomaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Tarjoamme lisäksi ennaltaehkäisevää huoltoa muun muassa jatkuvan huoltosopimuksen ja etäyhteydellä tapahtuvan käyttötuen avulla.

Käyttötuki

Me ja toimittajamme voimme auttaa käytön ja tuotannon optimoinnissa sekä vähentämään huollon ja odottamattomien huoltotoimien tarvetta. Käyttötuki voi olla osa huoltosopimusta, ja siihen voi sisältyä säännöllinen laitteiston suorituskyvyn läpikäynti.

Etäyhteyden avulla tuoteasiantuntijamme voivat tarkastella prosessin tai koneen toimintaa reaaliajassa omalla tietokoneen näytöllään ja auttaa ongelman ratkaisemisessa. Etäyhteys säästää sekä aikaa että rahaa tapauksissa, joissa ongelma on usein yksinkertainen.

Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä tuotevastaavamme. Ota esille valmistus- tai laitteistonumero palvelun nopeuttamiseksi.

Koneiden ja laitteistojen huolto

Käytämme suurempien koneiden ja laitteistojen huollossa pääsiassa yhteistyökumppaneinamme toimivia tuoteasiantuntijoita ja huoltoteknikkoja asennus-, huolto-, päivitys-, kunnostus- ja korjaustöihin sekä uusiin asennuksiin ja koulutukseen. Palveluihimme kuuluu sekä suunnitellut huoltokäynnit että kiireellisempien tapausten selvittäminen. Jos tarvittavia varaosia ei ole varastossa, tilaamme ne. Varaosien tarjoaminen ja niiden hankinnan suunnittelu voi sisältyä huoltosopimukseen.

Jatkuva huolto ja huoltosopimus

Tarjoamme jatkuvaa huoltoa, kiireellistä apua vikatilanteessa ja huoltosopimukseen perustuvaa huoltoa. Teknikkomme tekevät huoltotoimet nopeasti Lohjalla sijaitsevassa huoltoyksikössämme, ja käytämme myös ympäri maata sijaitsevia yhteistyökumppaneitamme.

Suunnittelemme ja rakennamme annostelukaappeihin annostelulaitteita, joihin kuuluu pumput ja valaisimet, valmiita tauluja, joihin kuuluu pumput, instrumentit ja valaisimet, sekä pumppuja, sekoittajia ja tarvikkeita asennettuna tankkiin tai telineeseen erityisiin käyttökohteisiin. Tarjoamme niin pienet asiakaskohtaiset ratkaisut kuin suuriin hankkeisiin liittyvät toimitukset, ja huolehdimme asennuksesta, käyttöönotosta ja koulutuksesta paikan päällä.

Varaosat

Toimitamme varaosia kaikkiin Christian Bernerin tai yhteistyökumppaneidemme toimittamiin laitteisiin. Suurempien laitteiden osalta pidämme myös lokikirjaa, jotta näemme, mitä on hankittu ja vaihdettu aikaisemmin.

Palvelusopimukseen voi sisältyä myös varaosapalvelu ja kuluvien osien suunnitellut vaihdot ennen niiden rikkoutumista.

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä meihin. Ota esille valmistus- tai laitteistonumero palvelun nopeuttamiseksi. Kauttamme saat myös muottiosat ja varaosat.

Paperi-, massa- ja kartonkikoneet

Tarjoamme paperi-, massa- ja kartonkikoneiden huollot keskittyen erityisesti vedenpoistoon. Huoltopalvelumme on käytettävissä kaikkialla Pohjoismaissa, ja enintään 12 metrin pituisen keramiikan huolto tapahtuu hiomakoneilla verstaallamme Lohjalla, noin 50 kilometrin päässä Helsingistä.

Tärinätekniikan asennusneuvonta

Tarjoamme rakennusalan, teollisuuden tai rautatiealan hankkeisiin teknistä palvelua asennusneuvonnan muodossa, jonka avulla käyttö onnistuu halutulla tavalla.

Autamme tärinätekniikkaan liittyvissä laskelmissa ja tarjoamme neuvontaa. Suoritamme tarkastus-, laatu- ja huolto-ohjelmia ja tarjoamme tukea seurantaan.