Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Hiljaiset ympäristöt

Christian Berner toimittaa tärinää ja melua vaimentavia materiaaleja ja ratkaisuja, joilla tilan akustiikkaa voi parantaa.

Oikeat äänet kuuluviin, ei-toivotut poistetaan

Hyvä ääniympäristö tarkoittaa, että kuulet sen, mitä haluatkin – ilman, että ympäröivä melu ja tärinä häiritsevät sinua. Kotona kukaan ei halua kuunnella naapurinsa tömisevää askellusta eikä katu- tai raideliikenteen melua. Konsertissa musiikin on tarkoitus olla keskiössä ja toimitiloissa on hyvä voida keskustella myös tuotantotilojen puolella.

Rakentaminen, teollisuus ja infrastruktuuri

Kaupungit kasvavat ja tiivistyvät jatkuvasti, mikä kiristää rakennustekniikalle asetettavia vaatimuksia entisestään ja edellyttää, että kaikki tehdään heti oikein.

Rakennuksissa käytetään ilmastosyistä entistä useammin puurakenteita, joissa ilmenevää melua ja tärinää ratkaisumme vaimentavat. Tuotteidemme käyttökohteita ovat muun muassa moduulitalot, kuntosalit ja hotellit.

Teollisuudessa tarvitaan usein koneiden aiheuttaman tärinän eristämistä tai tilojen äänieristystä. Raideliikenteen aiheuttaman melun ja runkoäänten osalta pyrimme poistamaan aiheuttajan jo lähteessä vaimentamalla kiskojen tärinää tai käyttämällä melusuojausta.

11 hållbara städer och samhällen

Alueella: