Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Nesteprosessit

Oikeat laitteet ja ratkaisut prosessiinne

Tuotteet

Tarpeisiin sopivat laitteet

Sekoitus tai erottelu, märkäjauhatus tai homogenisointi, uuttaminen tai höyrystäminen. Autamme asiakkaitamme löytämään tarpeisiinsa ja käyttökohteisiinsa sopivat tuotteet, koneet ja laitteet. Koneet ja prosessilaitteet useille aloille, erityisesti elintarvike-, lääke-, kemian-, massa- ja paperiteollisuuteen.

Pitkä kokemus

Christian Bernerillä on erittäin pitkä kokemus nestetekniikkaan liittyvistä prosesseista. Toimittajiemme asiantuntemus on aina ajan tasalla, ja tarjoamme niin hyväksi todettua tekniikkaa kuin eri alojen viimeisimpiä uutuuksia.

Käyttöalueita on useita, mutta keskitymme erityisesti seuraaviin:

  • Sekoitustekniikka: vakuumiprosessilaitteet, homogenisointi-, dispergointi- ja märkäjauhatuskoneet.
  • Venturitekniikka: ejektorit ja lämpökompressorit muun muassa höyryn kierrättämiseen, kaasun kuljettamiseen ja tyhjiön muodostamiseen.
  • Terminen erottaminen: esim. kattavat sisukset kolonneihin, kuten kantavat pohjat, nesteenjakajat, demisterit sekä lasiset, keraamiset tai erilaisista teräsmateriaaleista valmistetut täytekappaleet.
  • Emalista, grafiitista ja borosilikaattilasista valmistetut korroosionkestävät prosessilaitteistot prosesseihin, jotka asettavat äärimmäiset vaatimukset korroosionkestävyydelle.

 

 

Yhteyshenkilöt

Tero Aura
Tero Aura
Ratkaisumyyntipäällikkö