Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Kaivos- ja metalliteollisuus

Meiltä ratkaisut kaivos- ja metalliteollisuuden tarpeisiin.

Tekninen muovi                        
Olemme erikoistuneet erityisesti laadukkaisiin muovimateriaaleihin, joissa on erittäin alhainen kitka ja suuri kulutuksenkestävyys ja jotka sopivat käytettäväksi pääasiassa mekaanisissa rakenteissa.

Suodatustekniikka ja erottimet                       
Suodattimet teollisuuteen. Käyttökohteita ovat esimerkiksi jäähdytysveden, leikkuunesteiden, tuloveden, lääkeaineiden ja elintarvikkeiden suodatus.

Kuivaustekniikka                      
Kuivaus suihkukuivatuksella, leijukerrostekniikalla, melakuivaimella, valssikuivaimella, flash-kuivaimella tai rengaskuivaimella.

Pumput
Toimitamme kaiken tarvittavan aina komponenteista valmiisiin järjestelmäratkaisuihin annostelun, mittauksen ja desinfiointijärjestelmien alalla. Mäntäkalvopumput, hammaspyöräpumput, kalvopumput, tyhjiöpumput ym.

Siivilät              
Jauhesiivilöinti ja fraktiointi rumpusiivilöillä, tärysiivilöillä tai tarkistussiivilöillä.

Paineilmakuljetus                    
Kuljetus paineilmalla, paineilmaruiskutus, pölysuodatus ja venttiiliratkaisut useille prosessiteollisuuden aloille. Paineilmakuljetusjärjestelmät kaiken tyyppisille vapaasti valuville tuotteille.

Kupuventtiilit
Sulkuventtiilit useimpiin erilaisiin käyttökohteisiin. Luultavasti maailman tehokkaimmat nopeasti sulkeutuvat venttiilit irtotavaralle. Avoimessa asennossa tuotteet kulkevat aukosta esteettä, ja kupua käännetään neljännesvaiheittain suljetusta asennosta täysin avoimeen asentoon.