Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Bullerbekämparen

Bullerbekämparen perustettiin vuonna 1972, ja yritys on siitä lähtien toiminut melunvaimennuksen, eli ei-toivottujen äänien vaimentamisen, alalla erilaisissa ympäristöissä.

Asiantuntemuksemme perustuu käytännön meluntorjuntaan. Meillä on oma suunnitteluosasto ja tuotanto sekä omat asentajat, ja vahvuutenamme ovat muun muassa joustavuus, lyhyet läpimenoajat ja se, että hoidamme niin suuret kuin pienet melunvaimennusta ja melusuojausta koskevat hankkeet alusta loppuun saakka. Asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa, jossa toimimme koko maassa, mutta melunsuojauksemme ja melunvaimennustuotteemme ovat edustettuina myös useissa muissa Euroopan maissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Australiassa ja Lähi-idässä.

Osa Christian Berner ‑konsernia

Yritys on ollut vuodesta 2019 lähtien osa Christian Berner ‑konsernia, joka tarjoaa osaamista, laatutuotteita ja järjestelmäratkaisuja keskittyen teollisuuden alalle ja kunnille suunnattuun ympäristötekniikkaan Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa.

YHTEYSHENKILÖT