Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Bio-UV Group

UV-desinfiointijärjestelmät ja -konseptit teollisuudelle

BIO-UV Groupilla on laaja kokemus UV-järjestelmien teollisesta käytöstä. Konserni on jo yli kahdenkymmenenvuoden ajan suunnitellut, valmistanut ja markkinoinut UV-desinfiointijärjestelmiä ja -konsepteja erilaisiin käyttökohteisiin. Yrityksen tuotteita käytetään monissa teollisuuden käyttökohteissa, kuten jäteveden, juomaveden ja erityispuhtaanveden (high purity water) käsittelyssä ja valmistamisessa. Esimerkkejä muista käyttökohteita ovat muun muassa jäähdytystornit, juomaveden pullottaminen sekä veden valmistaminen lääketeollisuuden käyttöön.

BIO-UV on ultraviolettivalolla toimivien vedenpuhdistusjärjestelmien johtava ranskalainen valmistaja, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi ultraviolettivalolla (UV-C) toimivia desinfiointijärjestelmiä ja -konsepteja moniin erilaisiin käyttökohteisiin. Kohteita ovat muun muassa automaattinen klooriton vedenkäsittely yksityisiin ja julkisiin uima-altaisiin ja kylpylöihin, jäteveden käsittely, juomaveden valmistaminen sekä laivojen painolastiveden käsittely. BIO-UV valmistaa myös pintojen desinfiointiin tarkoitettuja laitteita, joilla voidaan käsitellä ja desinfioida lähes kaikkia materiaaleja sekä pintoja.

Skotlannissa (Iso Britannia) sijaitseva triogen® (a BIO-UV Group company), on erikoistunut veden otsoni- ja ultraviolettikäsittelylaitteiden valmistamiseen sekä edistyneisiin hapetusprosesseihin; triogen® valmistaa ratkaisuja vapaa-ajan (suihkulähteet, uima-altaat y.m.), teollisuuden sekä pintojen desinfiointikäyttöön.

Yhteyshenkilöt

Tatu Lastikka
Tatu Lastikka
Tuotepäällikkö, Instrumentit, Pumput
Tero Aura
Tero Aura
Tuotepäällikkö, Suodattimet