Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Paperi- ja selluteollisuus

Kolonnien sisukset ja täytekappaleet           
Kaikki tarvittava absorptioon, tislaukseen, strippaukseen ja uudelleentislaukseen.

Kalvosuodatus                           
Kalvosuodatus muodostaa tärkeän valmistusvaiheen biojalostamoissa, ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet erottavat irralliset aineet molekyylikoon perusteella.

Suodatustekniikka                   
Tarjoamme erilaisia suodatintyyppejä: itsepuhdistuvia, takaisinkelautuvia, pussi- ja patruunasuodattimia ja erottimia hiukkasten erottamiseen.

Kuivatus          
Biomassa- ja selluloosaprosesseissa kuivausmomentti vähentää kuljetus- ja varastointikustannuksia ja pidentää käyttöikää. Monissa tapauksissa kuivaus on myös välttämätön osa prosessia.

Tyhjiö- ja höyryjäähdytyslaitteistot               
Flash-jäähdytyslaitteistoissa on selkeä ja vankka rakenne, ne ovat luotettavia ja varmatoimisia, kuluminen on erittäin vähäistä liikkuvien osien puuttumisen ansiosta, huollontarve on vähäinen ja niitä voidaan käyttää sekä suoraan että epäsuoraan jäähdytykseen. Tyhjiöjärjestelmät paperiarkkikuivatukseen ja huopakonditiointiin, myös paperille, kartongille, pehmopaperille ja massanvalmistukseen.

Höyrysuihkutyjiöpumput     
Höyrysuihkutyjiöpumput toimivat tuotehöyryllä hybridijärjestelmässä yhdistettynä mekaaniseen tyhjiöpumppuun.

Lämpökompressorit                
Lämpökompressorit vähentävät tuorehöyryn kulutusta kaksoislevyjauhimissa.

Kaasunpesutornit                     
Kaasunpesutornit puhdistavat ja irrottavat pölyä prosessiteollisuudessa syntyvistä poistokaasuista, erottavat aerosoleja, jäähdyttävät ja konditioivat kaasuja, kondensoivat höyryä ja imevät poistokaasuja.

Jäähdytystornit                         
Jäähdytystorni, jossa on kiertävä vesipiiri ja höyrytys, on helppo tapa prosessin jäähdytyksen järjestämiseen paikasta riippumatta.

Polttimet ja jauheruiskutus                              
Edistynyt poltintekniikka meesauuneihin, joustavat polttimet kaikille polttoainetyypeille: kiinteille jauhemateriaaleille, nesteille ja kaasuille. Polttimet sopivat kaikkiin uuneihin ja niitä voidaan säätää erikseen optimaalisen polttoaineen ja ilman seoksen sekä liekin saamiseksi sekä päästöjen minimoimiseksi.

Paperitekniikka                                                      
Kulutusosat ja tarvikkeet paperikoneisiin.