Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Tuotteet

Etsi Valmistajat

Valmistajat
Viimeksi päivitetty: 19-03-04 | 12.57

Haemme huolto- ja projektimyyntipäällikköä

Tunnetko paperiteollisuuden? Haluaisitko toimia tiiviissä yhteistyössä paperiteollisuuden kanssa, tarjoten alan toimijoille huippuluokkaisia huolto- ja kunnossapitopalveluita sekä varaosia ja uusia laitteita? Siinä tapauksessa meillä on mielenkiintoinen työpaikka juuri sinulle!

Vuonna 1897 perustettu Christian Berner Oy, www.christianberner.fi, kuuluu Christian Berner Tech Trade -konserniin ja olemme yksi pohjoismaiden johtavista teknisen kaupan yrityksistä. Suomessa meillä on päätoimipaikka Vantaan Martinlaaksossa, sivutoimipiste Tampereella sekä konepaja Lohjalla.

Pitkäaikainen työntekijämme on jäämässä eläkkeelle ja haemme hänen tehtäviinsä jatkajaa

Huolto- ja tuotemyyntipäällikön tehtävään

Tehtävä

Huolto- ja tuotemyyntipäällikön positiossa myyt asiakkaillesi erilaisia paperiteollisuuden vedenpoistokalustoon liittyviä huoltoprojekteja, varaosia sekä kokonaan uusia laitteita. Tässä tehtävässä saat laajan, jo olemassa olevan asiakasportfolion, joka koostuu paperitehtaista Suomessa sekä osittain myös Ruotsissa ja Norjassa.

Teet tiiviisti yhteistyötä omien asiakkaittesi kanssa ja vastaat kokonaisvaltaisesti keraamikatselmuksista, konsultoinnista ja myynnistä. Keraamielementit tuodaan konepajallemme, jossa asentajamme tekevät näille tarvittavat korjaus- ja hiontatyöt. Tässä tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle ja teet tiiviisti yhteystyötä sekä tuotanto- että tuotepäällikön kanssa.

Ketä haemme

Haemme sinua, joka tunnet paperiteollisuuden ja jolla on suuri tahto rakentaa pitkäkestoisia luottamukseen perustuvia kumppanuussuhteita asiakkaisiin. Jos olet lisäksi hoitanut kunnossapitoon liittyviä kumppanuussuhteita, tämä katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on vankka myyntikokemus ja vahva tekninen tietotaito.  Viihdyt siellä missä tapahtuu: asiakasneuvotteluissa, edustustilaisuuksissa - tai tarvittaessa hanskat kädessä asentajia auttamassa asennusprojekteissa asiakkailla.

Toivomme, että olet avoin uusille mahdollisuuksille, ulospäin suuntautunut ja myyntihenkinen. Lisäksi olet oma-aloitteinen, utelias, ratkaisukeskeinen ja innokas kehittymään kanssamme. Tehtävä vaatii myös suurta huolellisuutta ja tarkkuutta. Tämä positio edellyttää matkustusvalmiutta, noin 30-50 yöpymistä/vuosi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan kansainvälisessä, arvostetussa, alansa johtavassa pörssiyhtiössä. Meillä vaalitaan hyvää ilmapiiriä ja olemme ylpeitä siitä, että ihmiset viihtyvät meillä pitkään. Työntekijät ovat jokaisen yrityksen tärkein voimavara ja haluamme kuulla myös sinun ajatuksesi ja mielipiteesi kehittäessämme toimintaamme. Tämä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta, toivomme sinun työskentelevän pääasiassa Lohjalta käsin.

Katso videoilta lisää palveluistamme paperiteollisuudelle ja mitä kaikkea muuta teemme.

Seuraa meitä myös LinkedInissä >>

 

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi osoitteessa www.adiente.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.10.2019. Onko sinulla kysymyksiä tehtävään liittyen? Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse, 050 572 6439 tai sähköpostitse, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi.

Vuonna 1897 perustettu Christian Berner Oy, www.christianberner.fi, kuuluu Christian Berner Tech Trade-konserniin. Meillä on toimistot Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa ja olemme yksi pohjoismaiden johtavista teknisen kaupan yrityksistä. Suomessa meillä on 21 työntekijää. Tarjoamme asiantuntijapalveluja, korkeatasoisia teknisiä ratkaisuja, laitteita ja materiaaleja alamme johtavilta valmistajilta. Asiakkainamme ovat laajasti eri alojen yrityksiä ja kunnallisia laitoksia Pohjoismaissa.Jaa tämä sivu