Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

A-SAFE Ltd

Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen A-SAFE törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu

A-SAFEn innovatiiviset törmäyssuojat löytyvät Christian Bernerin valikoimista. Maailmanlaajuisesti käytetyt ratkaisut suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

Palkittu A-SAFE on maailman ensimmäisen joustavan polymeeripohjaisen törmäyssuojan valmistaja. Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen A-SAFE törmäyssuojajärjestelmä on älykäs ratkaisu – tuotteita voidaan modulaarisuuden ansioista uusiokäyttää ja läpivärjätyn polymeeripohjan takia ne ovat myös lähes huoltovapaita. Tuote ei ruostu, on kestävä ja joustava, joten turvallinen vaihtoehto myös kiinteistöille, koneille ja ajoneuvoille.

Joustava materiaali vähentää lattiaan kohdistuvia vaurioita sekä varsinaiseen törmäyssuojaan aiheutuvia vahinkoja. A-SAFEn joustavan materiaalin tuoma kustannustehokkuus on todellista: ei tule kalliita korjauskuluja eikä uusia törmäyssuojien hankintoja. Törmäyssuojat ovat testattuja ja ISO-standardin mukaan sertifioituja.

A-SAFEn tuotteet sopivat loistavasti perinteiseen teollisuuteen, mutta hygieenisyytensä tähden myös elintarvike- sekä panimoteollisuuden tarpeisiin.

 

Valmistajan kotisivuille

Yhteyshenkilö

Henrik Westerholm
Henrik Westerholm
Toimitusjohtaja, Kompressorit, Tekniset muovit, Törmäyssuojat
Sami Rosenström
Sami Rosenström
Tuotepäällikkö, Jauhe- ja kuivaustekniikka, Pakkaus- ja annostelulaitteet