Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Viimeksi päivitetty: 21-04-13 | 9.40

Christian Bernerin asiantuntemus osana maihinnousualusten äänieristysratkaisua

Christian Berner on ollut mukana mielenkiintoisessa projektissa, jossa on mukana nopeita veneitä, maanpuolustusta sekä vesialueiden turvallisuutta.

Christian Berner toimitti Sylomer -materiaalia maihinnousualuksiin, joita Marine Alutech valmisti Suomen puolustusvoimille.  Teijossa valmistettuja Watercat M18 AMC- maihinnousualuksia toimitettiin kaksitoista kappaletta turvaamaan Suomen vesialueita. Nopeiden ja näyttävien alusten voimanlähteenä toimii kaksi 660 kilowatin Scania dieselmoottoria.

Äänieristyksen avainsana on SYLOMER® 

Järeät moottorit vaativat myös äänieristysratkaisuja. Veneen äänieristykokonaisuus on salainen, mutta tärkeää osaa näyttelee SYLOMER® -kaistat, joita käytetään vaimentamaan koneiden aiheuttamaa runkomelua.

Sylomerin edut tulevat esiin erityisesti alhaisen painon ja matalan paksuuden kautta, jolloin pienilläkin materiaalimäärillä saavutetaan tehokasta vaimennusta. Materiaali suojaa veneen herkkiä laitteita sekä eristää rakenteita voimakkaiden moottoreiden aiheutuvasta tärinästä.

Marine Alutechin valmistamat Watercat M18 AMC alukset soveltuvat joukkojen kuljetukseen, lääketieteellisiin tehtäviin, evakuointiin, partiointiin sekä taistelu- ja taistelutukiskenaarioihin. Alus on suunniteltu erityisesti saaristo-, rannikko- ja off shore-olosuhteisiin.  Aluksessa on tehokas lämmitys- ja ilmastointijärjestelmä, jonka ansioista alus soveltuu erilaisiin ilmastoihin aina kosteankuumasta trooppisesta lämmöstä jäätävään arktiseen kylmyyteen.

Kuva: Niko Haro, Marine Alutech

***

Marine Alutech Oy on erikoistunut huippuluokan 5-25 metrin alumiini- ja komposiittiveneiden suunnitteluun ja valmistukseen. Nopeat partioveneet ovat tarkoitettu sotilas- ja lainvalvontaviranomaisten sekä merenkulun turvallisuusviranomaisten käyttöön.

Marine Alutechin sivuille >>

Anton Sutinen
Anton Sutinen
Tuotepäällikkö, Tärinäneristys

Jaa tämä sivu