Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

Viimeksi päivitetty: 21-11-02 | 7.47

A-SAFEN joustavat törmäysratkaisut Raision Nokian myllyyn

Raisio on suomalainen ruoka-alan yritys, jonka brändit ovat tuttuja jokaisessa suomalaisessa kotitaloudessa. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vastuullinen ruoka syntyy kestävästi tuotetuista raaka-aineista, on terveellistä ja ympäristöystävällistä. Raisiolle onkin tärkeää pitää huolta sekä maapallosta että hyvän ruuan tekijöistä ja heidän työturvallisuudestaan konsernin toimipaikoissa.  Christian Berner Oy toimitti A-SAFEn joustavat törmäyssuojat Nokian myllylle, jonne Raisio on keskittänyt kaura- ja ruismyllytoiminnan.

Raisio on tyytyväinen A-SAFEn ratkaisuihin

Brittiläinen A-SAFE valmistaa joustavia törmäyssuojia, jotka suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

Raision Nokian myllyssä ollaan tyytyväisiä Christian Bernerin edustaman A-SAFEn kulkuväylät erottaviin kaiteisiin, hyllysuojiin ja -tolppiin sekä pollareihin.  Raisiolla työturvallisuus on ensiarvoisen tärkeä asia – uudet keltaiset törmäyssuojat lisäävät tehtaan turvallisuutta ja antavat ryhtiä tuotantotiloihin, todetaan Raisiolta.

Christian Berner Oy:ssä iloitaan hienosta projektista. Saimme kunnian olla osana suomalaista ruokatuotannon legendaa ja turvata suomalaisille tärkeiden tuotemerkkien tekijöiden jokapäiväisen työn tekemistä.

 

A-SAFEn tuotesivuille >> 

****

Raisio on kansainvälinen yhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan ja kalanrehuihin. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys.

Suomessa Raision tunnettuja brändejä ovat Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino®, Nalle® ja Benella®. Itä-Euroopassa Raisio myy kauratuotteita Nordic-brändillä. Kalanrehujen tärkeimmät markkina-alueet ovat Suomi ja Luoteis-Venäjä. Lisäksi Raisio myy kauratuotteita teollisuus- ja leipomoasiakkaille erityisesti Suomessa ja Euroopassa.

Raision sivuille >> 

Jaa tämä sivu