Christian Bernerin sivuilla käytetään evästeitä. Hyväksy evästeiden käyttö, niin webbisivut toimivat paremmin. Lue lisää

Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Viimeksi päivitetty: 19-12-02 | 9.31

A-SAFEn joustavat törmäyssuojat Sinebrychoffin panimolle

Suomen johtavalle panimolle, Sinebrychoffille, työturvallisuus on ykkösasia. Yhtiön tavoitteena on nolla työtapaturmaa vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteeseen on mahdollista päästä ehkäisemällä vaaratilanteet ja rakentamalla nolla tapaturmaa -kulttuuria määrätietoisesti. Hyvänä apuna tavoitteiden saavuttamisessa ovat Christian Berner -yhtiön asiantuntemus sekä A-SAFEn joustavat törmäyssuojat.

200-vuotias Sinebrychoff on Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys sekä osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. Monelle suomalaiselle panimo on varsin tuttu, sillä Sinebrychoff valmistaa meille monelle tuttuja oluita, siidereitä sekä virvoitus- ja energiajuomia ja myös Coca-Colan juomia Keravan panimolla, jonka tuotantotiloissa liikutaan nyt turvallisesti joustavien A-SAFE-törmäyssuojien ohjatessa kulkua.

A-SAFEN joustavat törmäyssuojat tuovat turvallisuutta

Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia, jolle A-SAFE-törmäyssuojat ovat jo tuttuja ja hyviksi havaittuja. Ne ovat käytössä useassa Carlsbergin panimossa ympäri maailmaa. Myös Sinebrychoffille tarvittiin selkeämpää jalankulkuliikenteen ja koneliikenteen erottelua pelkän lattiaan maalatun opastuksen sijaan.

Christian Bernerin asiantuntija Henrik Westerholm laati yhdessä Sinebrychoffin kiinteistöpäällikkö Joonas Puustisen kanssa suunnitelman, jossa huomioitiin tehtaan liikennekuviot. Hyvä suunnitelma on prosessin kulmakivi. Siinä huomioidaan niin asiakkaan näkemys kuin asiantuntijan antamat neuvot. Yhteistyössä saatiin aikaan parhaat ratkaisut, jotka Christian Berner toteutti pohjapiirroksen mukaisesti.

Christian Berneriltä saimme joustavien törmäyssuojien lisäksi selkeän suunnitelman ja ammattitaitoisen asennuksen. Törmäyssuojat näyttävät hyviltä ja ovat selkeästi havaittavissa. Ne lisäävät turvallisuutta. Yhteistyö Christian Bernerin kanssa toimi mallikkaasti läpi koko projektin”, kiteyttää kiinteistöpäällikkö Joonas Puustinen Sinebrychoffilta.

Christian Bernerille Sinebrychoffin projekti oli mieluinen. Se oli kokonaisvaltainen palvelupaketti, jossa asiakkaan ongelmaan löydettiin paras mahdollinen ratkaisu. Christian Bernerin slogan ”Expect more” todellakin toteutui tässä projektissa: asiantuntemus, selkeä suunnitelma kustannusarvioineen, tarvittavat törmäyssuojat ja ammattimainen asennus samassa paketissa.

On todella hienoa päästä yhteistyökumppanina suunnittelemaan asiakkaan kanssa toimiva kokonaisuus. Työturvallisuuden ollessa kyseessä, on äärimmäisen tärkeää, että ne pienimmätkin yksityiskohdat huomioidaan. Asiakas tuntee oman tuotantolaitoksensa ja me edustamamme tuotteet – Sinebrychoffilla toteutimme tarkkaan mietityn turvallisuutta lisäävän A-SAFE-törmäyssuojien asennuksen”, kertoo Christian Bernerin Henrik Westerholm tyytyväisenä lopputulokseen yhdessä Sinebrychoffin kiinteistöpäällikkö Joonas Puustisen kanssa.

Sinebrychoff

Kansainvälinen suomalainen - Pohjoismaiden vanhin panimo

Vuonna 1819 perustettu Sinebrychoff valmistaa oluita, siidereitä sekä virvoitus- ja energiajuomia. Yritys tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.

Katso myös www.sinebrychoff.fi

Henrik Westerholm
Henrik Westerholm
Toimitusjohtaja, Kompressorit, Tekniset muovit, Törmäyssuojat

Jaa tämä sivu