Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

13.5.2019 | 13.02

A-SAFEn joustavat törmäyssuojat ”avaimet käteen” -periaatteella

A-SAFEn törmäyssuojat suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä. A-SAFEn laajasta tuoteperheestä löytyy ratkaisu lähes kaikkiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin, kuten esimerkiksi kulkureittien rajaamiseen, liikenteenohjaamiseen ja hyllyjen suojaamiseen. Yhdistämällä Christian Bernerin asiantuntemuksen, laadukkaat A-SAFEn tuotteet sekä ammattimaisen asennuksen, saat taatusti parhaimman ratkaisun todella vaivattomasti.

Tarvekartoituksesta tilauksen kautta asennukseen- meiltä voit odottaa enemmän!

Me Christian Bernerillä huolehdimme kokonaisvaltaisesti koko projektin siten, että asiakkaanamme pääset todella helpolla: saat parhaan palvelun ja parhaat tuotteet sovitusti oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan ja vieläpä asennettuina. Meille on kunnia-asia hoitaa projektit huolellisesti maaliin saakka – olipa sitten kyse pienestä projektista tai suuremmasta kokonaisuudesta.

Perehdymme huolellisesti asiakkaamme suojaustarpeeseen jo ennen tarjousta sekä kartoitamme tilanteen tarvittaessa myös paikan päällä. Hyvä taustatyö yhdistettynä ensiluokkaisiin tuotteisiin takaa asiakkaallemme sekä tarkan kustannusarvion että fiksuimmat mahdolliset ratkaisut. Näin vältyt myös turhilta investoinneilta ja mahdollisilta lisäkustannuksilta.

Tilaamme tuotteet tehtaalta ja varmistamme, että kaikki sovitut tuotteet sekä asennukseen tarvittavat suunnitelmat ja työkalut ovat valmiina ennen asennustyön alkua. Suunnittelemme asennuksen etenemisen yhdessä asiakkaan kanssa, jotta asennustyö sujuu nopeasti aikataulussa ja siten, että asiakkaamme liiketoiminta pyörii mahdollisimman jouhevasti koko projektin ajan.

A-SAFEn asennukset onnistuvat kauttamme kätevästi ja ammattitaidolla. Pienempien projektien yhteydessä asennusporukka koostuu Christian Bernerin omasta väestä ja isommissa projekteissa asennukset tehdään luotettavan yhteistyökumppanimme avulla.  Christian Bernerin asiantuntija valvoo myös asennusta ja huolehtii, että projekti etenee suunnitellusti.

Kun haluat päästä helpolla, ole yhteydessä asiantuntijaan. Saat A-SAFEn palkitut törmäyssuojat, asiantuntemuksen ja asennuksen yhdessä paketissa.


henrik.westerholm@christianberner.com

Puh. +358 405 50 47 66

Tutustu A-SAFEN tuotteisiin täältä >>

Katso video täältä >>

 

Jaa tämä sivu