Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

11.9.2019 | 13.50

Ratamoottoripyöräilijä Erno Kostamo ja Christian Berner yhteistyöhön

Menestyäkseen ratamoottoripyöräilyssä tarvitsee kuljettaja lahjakkuuden lisäksi myös tukea, jotta voi täysillä keskittyä kilpailemiseen. Christian Berner Oy aloitti yhteistyön Erno Kostamon kanssa Imatranajossa

-Moottoriurheilu on lähellä sydäntä ja tuntui luontevalta aloittaa yhteistyö Ernon kanssa. Olemme osallistuneet asiakkaiden kanssa useampana vuonna Imatranajoon ja tavanneet Ernon useasti. Lähdimme mielellämme tukemaan Ernon kilpakautta ja nyt pyörää koristaa Christian Bernerin logo, kertoo toimitusjohtaja Henrik Westerholm Christian Berneriltä.

Ennen viimeistä IRRC Superbike -sarjan osakilpailua pisteissä kolmantena oleva Erno Kostamo ajaa kolmatta kokonaista kauttaan kansainvälistä IRRC -katuratasarjaa. Tällä kaudella Kostamo on nostanut itsensä kiistatta yhdeksi luokkansa kärkikuljettajista ja mies onkin yksi sarjan kiistattomia tähtiä.

Vuonna 2002 road racingin aloittanut Kostamo on saavuttanut Suomen ja Pohjoismaiden mestaruudet 125-kuutioisissa. Piikkien menestyksen lisäksi miehen meriitteihin kuuluu Superstock 600 -luokan Suomen mestaruus. Vuosina 2014 ja 2015 Kostamo piti taukoa road racingista ja keskittyi enduroon osallistuen muun muassa Päijänteen ympäriajoon. Paluun asfalttiradoille Kostamo teki Imatranajossa vuonna 2016.

Vuonna 2018 Kostamo sijoittui IRRC Superbike -sarjassa kolmanneksi ja tällä kaudella Kostamon tavoitteena on vakiinnuttaa paikka sarjan kärkikolmikossa.

Ernon kuulumisia voi seurata FB:sta >> 

Kuvaaja: Karl-Heinz Kalkhake

Jaa tämä sivu