Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

30.9.2019 | 9.36

Jessbergerin tynnyripumput takaisin Christian Bernerin valikoimiin

Christian Berner Oy:n tuoteperhe laajenee saksalaisen Jessbergerin tynnyripumpuilla. Jessberger on perheyritys, joka on tunnettu korkealaatuisista ja kustannustehokkaista paineilmakäyttöisistä kalvopumpuista, vaakamallisista- ja pystymallisista keskipakopumpuista, jotka täydentävät valikoimaa muiden teollisuuspumppujen ohella.

Valikoimista löytyy sähkö- ja paineilmakäyttöisiä tynnyri- ja konttipumppuja, pysty- ja vaakamallisia epäkeskoruuvipumppuja, annostelupumppuja hyvin viskoosisille aineille sekä käsikäyttöisiä pumppuja.  Jessbergeriltä löytyy myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten virtausmittareita ja tankkauspistooleita.  

Jessbergerillä on vuosikymmenten kokemus tynnyripumpuista ja yritys on tunnettu asiakaslähtöisestä ja asiantuntevasta palvelustaan sekä laadukkaista tuotteistaan. Jessberger valvoo tarkasti tuotannon ja kokoonpanon laatua laadunhallintajärjestelmästandardin DIN EN ISO 9001:2015 mukaisesti.

”Jessbergerin tuotteet ovat tervetulleita takaisin tuotevalikoimaamme. Saksalainen laatu yhdistettynä edulliseen hintaan antaa lisäarvoa asiakkaamme liiketoimintaan. Jessbergerin yritysfilosofia tukee myös Christian Bernerin ajatusmaailmaa. Molemmat yritykset toimivat asiakaslähtöisesti kumppanuus -periaatteella tarjoten ensiluokkaisia tuotteita ja asiantuntevaa palvelua.” kertoo Ismo Teerioja Christian Berneriltä.

Jessbergin tynnyripumput löytyvät Christian Bernerin tuotesivuilta >>

Kun tarvitset luotettavia ja laadukkaita tynnyripumppuja, ole yhteydessä Christian Bernerin asiantuntijaan!

Pumppuasioissa sinua palvelee

Ismo Teerioja

Tuotepäällikkö, Pumput

+358 400 302 585

ismo.teerioja@christianberner.com

 

Jaa tämä sivu