Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

14.6.2019 | 11.33

Menestyjä-merkki Christian Berner Oy:lle

Christian Berner Oy juhlii Kauppalehden myöntämää Menestyjä -sertifikaattia jo toistamiseen.

Menestyjä-yritys kuuluu ainutlaatuiseen joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteinen nimittäjä yrityksille on taloudellinen menestys, joka perustuu osaavaan organisaatioon ja kykyyn tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut. 

Menestyjä -merkki kertoo myös omistautuneesta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta

Christian Bernerin tuoterepertuaariin kuuluu lukematon määrä teollisuudessa tarvittavia koneita ja laitteita sekä turvallisuuteen liittyviä törmäyssuojia. Jokaisella tuoteryhmällä on oma vastuuhenkilö, joissakin jopa useampi. Asiantuntemus yhdistettynä hyvään palveluun pitää asiakassuhteet vahvoina.

Toimistolla on taloushallinnon ammattilaisia, jotka pyörittävät toimiston arkea ammattitaidolla huolehtien siitä, että myyjät voivat keskittyä työhönsä asiakaspinnassa. Jokaisen työntekijän työpanos on kuin palapelin palanen, joka kokoaa yhtenäisen kuvan Christian Berneristä.

Myös Christian Bernerin edustamat päämiehet ovat tärkeässä roolissa. Mutkaton, reilu tapa toimia sekä vankka luottamus päämiesten yrityksiin ja tuotteisiin on Christian Bernerin menestyksen salaisuus. Jokainen tuotepäällikkö on päämiehen yrityksen edustaja Suomen markkinoilla – tuoteosaaminen on avainasemassa, mutta myös henkilökohtainen myyntityö ja asiakaslähtöinen palvelu antaa päämiesten kansainvälisille yrityksille kasvot asiakkaiden silmissä.

”Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara” ei ole meillä pelkkä klisee, vaan jokainen työntekijä on oman alansa rautainen ammattilainen ja edistää Christian Bernerin liiketoimintaa ammattiylpeydellä unohtamatta asiakaslähtöisyyttä. Meidän porukalla on hyvä draivi ja kiitos kuuluu todellakin jokaiselle heistä, iloitsee Christian Bernerin toimitusjohtaja Henrik Westerholm.

Jaa tämä sivu