Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

24.9.2019 | 14.02

Christian Berner Nordic Rail 2019 -tapahtumassa Jönköpingissä

Nordic Rail -tapahtuma kokoaa raideliikenteen ammattilaiset 8.-10.2019 Jönköpingiin. Mukana myös Christian Berner osastolla B07:29.

Valikoimistamme löytyvät raideliikenteen tarpeisiin Getzner Werkstoffin tärinäeristetyt raidejärjestelmät, joissa käytetään Sylomer®- ja Sylodyn®-materiaaleja. Materiaalit mahdollistavat raideliikenteen rakentamisen asuntojen alle tai viereen ja muihin vastaaviin kohteisiin.

Massajousijärjestelmä täyttää erittäin korkeat tärinä- ja runkoäänieristystä koskevat vaatimukset. Sepelinalusmatot antavat parhaan mahdollisen tärinäneristyksen liikennetyypistä riippumatta.

Materiaalit kestävät äärimmäisiä rasituksia sekä säävaihteluita. Parikymmentä eri vaihtoehtoa takaavat, että valikoimasta löytyy oikea ratkaisu kaikentyyppisille akselipainoille ja nopeuksille.

Under Sleeper Pads -pohjaimet (USP) tarjoavat kustannustehokkaan tavan runkomelueristykseen tai sepelikerroksen huoltovälin pidentämiseen. Pohjaimilla on myös mahdollista saavuttaa uusilla betonipölkyillä puupölkyn elastisuus.

Edustamme myös Kraiburg Strail:iin kuuluvaa STRAILasticia, joka kehittää kiskonvaimennusjärjestelmiä niin raitio- kuin rautateille. Yritys valmistaa hajavirtaeristettyjä kiskojärjestelmiä ja kiskon täyttöprofiileita tavallisille ja viherraiteille. Yritys valmistaa myös melunvaimennusjärjestelmiä leveäkantaisille kiskoille.

Christian Bernerillä on vankka kokemus tärinän ja runkomelun eristämisestä raideliikenteen aiheuttamiin melu- ja tärinäongelmiin.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme messuosastollemme.

Tuomas Laitinen
Tuotepäällikkö, Tärinäneristys
+358 40 776 2133
tuomas.laitinen@christianberner.com

Lue lisää tärinäneristämisestä >>


Lisää infoa messuista löytyy Nordic Rail -tapahtuman sivuilta >>

Jaa tämä sivu