Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

21.10.2019 | 14.09

Christian Berner Oy yhteistyöhön Unifloor Underlay Systemsin kanssa – laadukkaat lattioiden äänieristysratkaisut rakennusteollisuudelle nyt myös Suomessa

Christian Berner vahvistaa asemiaan äänen eristämisen asiantuntemuksen saralla Skandinaviassa. Hollantilainen Unifloor Underlay Systems on maailman johtava yritys kelluvien alusrakenteiden teknologiassa ja tuoteperhe täydentää Christian Bernerin äänen ja tärinäneristämisen tarjoamia ratkaisuja rakennusteollisuudelle.

Unifloor Underlay Systems on erikoistunut kuiva-asennettaviin lattioihin, akustisiin ratkaisuihin ja fast track -lattiajärjestelmiin. Yhteistyökumppanuus koskee Christian Berner -konsernia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Tuotevalikoima kattaa lähes kaikenlaiset lattiapäällysteet ja -alustat yksinkertaisista kuitulevyistä hyvin edistyksellisiin tasoitelaattapaikkausjärjestelmiin. Jokainen tuote on suunniteltu täydentämään ihanteellisesti tietyntyyppistä lattiapintaa tarjoamalla upean yhdistelmän tukea ja pintalaatua lattian käyttöiän ja ulkonäön optimoimiseksi.

- Unifloor on ollut jo yli 30 vuotta synonyymi korkealle suorituskyvylle ja kustannustehokkaille lattian alusrakenteille. Olemme ylpeitä saadessamme edustaa merkittävää brändiä.  Myös Unifloorin toimintafilosofia tukee mainiosti myös omaamme – asiantuntemus, laatu, ympäristöystävällisyys ja kustannustehokkuus ovat yhteisiä arvojamme, kertoo Christian Berner Oy:n toimitusjohtaja Henrik Westerholm.

Unifloorin tuoteperheen materiaalit sopivat useimmille lattiatyypeille. Äänen eristäminen, tasoitus ja laadukkaat materiaalit ovat avainasemassa Unifloorin tarjoamissa tuotteissa. Tuote tasoittaa lattian nopeammin kuin perinteinen tasoitusmenetelmä, joten lattian asennuksen voi aloittaa saman tien. Tuotteen kuiva-asennus säästää myös mahdollisilta sisätilaongelmilta, koska kostetutta ei jää rakenteisiin. Lisäksi tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppoja asentaa ja sopivat useisiin kohteisiin aina asunnoista toimistorakennuksiin.  

- Unfiloorin tuoteperheestä löytyvät erilaiset lattian alusmateriaalit rakennusteollisuuden kohteisiin päällysmateriaalista riippumatta. Kelluva rakenne vaimentaa ääntä itse tilassa ja ehkäisee myös tilasta kantautuvia ääniä vierekkäisiin tiloihin. Esimerkiksi asuinrakennuksissa ja toimistorakennuksissa Unifloorin alusmateriaalit lisäävät asumis- ja työskentelymukavuutta, kertoo tuotepäällikkö Anton Sutinen.

Unifloor Underlay Systems ja Christian Berner -konserni aloittavat yhteistyön lokakuussa 2019.

Unifloorin tuotteita esitellään Akustiikkapäivillä Oulussa 28.-29.10.2019 ja Rakennusfysiikka 2019-tapahtumassa Tampereella 28.-30.10.2019.

 

Ole yhteydessä, tärinätekniikan asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

 

Anton Sutinen

Tuotepäällikkö, Tärinäneristys

+358 40 738 9925

anton.sutinen@christianberner.com

 

Tuomas Laitinen

Tuotepäällikkö, Tärinäneristys

+358 40 776 2133

tuomas.laitinen@christianberner.com

 

 

Tutustu tuotteisiin täältä >>

 

Jaa tämä sivu