Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

26.8.2019 | 10.53

Veni, vidi, velo – Christian Berner Helsinki Velotourissa

Asiakastilaisuuden voi pitää myös hieman urheilullisemmissa merkeissä. Kutsuimme asiakkaitamme eri teollisuudenaloilta osallistumaan kanssamme Helsinki Velotouriin ja 15 innokasta osallistujaa tarttui kutsuun. Christian Bernerin Vantaan tiimistä mukana pyöräilivät Tero Aura ja Henrik Westerholm.

Christian Berner teki historiaa myös Helsinki Velotour -tapahtumassa olemalla ensimmäinen yritys, joka osallistui tilaisuuteen asiakkaineen. Ja näyttävä tiimi olikin yhtenäisissä pyöräilypaidoissaan! Vetotiiminä toimi Team Rynkeby Ry:n jäseniä. Team Rynkeby on Pohjoismaiden suurin syöpäsairaiden lasten vapaaehtoinen tukijärjestö.

Maantiepyöräilyä aurinkoisessa säässä kertyi kokonaiset 155 kilometriä ja keskinopeus matkalla oli lähemmäs 30 kilometriä tunnissa. Reissu sujui ongelmitta yhtä rengasrikkoa lukuun ottamatta ja reippaan päivän jälkeen nautittiin Mäkelänkadulla saunasta ja illallisesta.

- Oli kerrassaan upea päivä. Oli mahtavaa saada mukaan näinkin kattava joukko asiakkaitamme ja useamman mielestä paras asiakastilaisuus ikinä! Tänä vuonna meidän tiimimme osallistujat olivat kaikki miehiä, mutta ehkä ensi vuonna saamme mukaan myös naisia, kertoo Team Christian Bernerin kapteeni Tero Aura.

Kiitos asiakkaillemme ja vetotiimille – ensi vuonna uudestaan!

 

Jaa tämä sivu