Etsi Tuotteet

Etsi Valmistajat

Etsi Kestävät ratkaisut

26.10.2020 | 11.50

Kun turvallisuus ratkaisee, Christian Berneriltä voit odottaa enemmän!

Yhä useampi suomalainen yritys luottaa A-SAFEn törmäyssuojiin ja Christian Bernerin asiantuntemukseen sekä kokonaisvaltaiseen näkemykseen liikenteen aiheuttamista riskipaikoista ja niihin liittyvistä ratkaisuista. Christian Berner on asentanut A-SAFEn tuotteita useisiin eri kohteisiin aina varastoista tuotantotiloihin sekä logistiikkakeskuksiin. A-SAFEn törmäyssuojia käytetään myös ulkotiloissa liikenteen ohjaamiseen ja kulkuväylien erottamiseen.

Christian Berner Oy edustaa innovatiivisia A-SAFEn joustavia törmäyssuojia, jotka suojelevat ihmisiä, koneita ja laitteita sekä kiinteistöjä törmäysten aiheuttamilta vaurioilta. Maailmanlaajuisesti käytetyt A-SAFEn törmäyssuojat soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin: alueiden rajaamiseen, liikenne- ja kulkureittijärjestelyihin sekä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin aina tuotannosta varastointiin.

Ammattitaidolla kartoituksesta suunnitelmaan

Olipa kyse kulkureiteistä, liikenteen ohjaamisesta tai koneiden ja laitteiden suojaamisesta, on Christian Bernerillä ongelmaan ratkaisu. Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitamme kohteen liikenteen sekä mahdolliset riskipaikat kohteessa. Ammattilaisen avulla kaikki pienimmätkin yksityiskohdat tulee huomioitua ja myös mahdolliset hukkainvestoinnit minimoidaan jo suunnitteluvaiheessa. Yhteisen katselmuksen jälkeen asiantuntijamme tekevät suunnitelman, jossa on huomioitu kohteessa olevat riskitekijät ratkaisuineen kohteeseen sopivalla tavalla.

Vaivattomasti suunnitelmasta asennukseen

Jokainen suunnitelma tehdään aina kohdekohtaisesti ja suunnitelma perustuu kohteessa tapahtuvaan liikenteeseen, törmäyskulmiin sekä muuhun turvallisuuteen liittyviin tekijöihin. Törmäyssuojat mitoitetaan kunkin kohteen vaatimusten mukaan kohteeseen sopiviksi. Suunnitelma käydään yhdessä läpi ja saat kustannusarvion sekä törmäyssuojista että asennuksesta.

Kun suunnitelma kustannuksineen on hyväksytty, tilataan tarvittavat törmäyssuojat ja asennus voidaan aloittaa sovitusti. Christian Bernerin oma asennustiimi hoitaa asennuksen nopeasti ja joustavasti ilman, että toiminta kohteessa häiriintyy merkittävästi.

Turvallisuuden kokonaispaketti vain soiton päässä

Christian Bernerin toimintatapa on asiakkaalle helppo. Varaa muutama tunti katselmukseen ja pyydä Christian Bernerin asiantuntijaa tekemään suunnitelma kohteeseenne. Vaikka hyvin suunniteltu on puoleksi tehty, niin katselmuksesta emme veloita mitään. Saat kattavan suunnitelman ratkaisuineen omaan kohteeseesi ja jää sinun päätettäväksi, kuinka asiassa edetään.

Kun turvallisuus on tärkeää, ole yhteydessä Christian Bernerin asiantuntijaan ja sovi aika kartoitukseen.  Me autamme sinua mielellämme!

Sami Rosenström

Tuotepäällikkö, Jauhe- ja kuivaustekniikka, Pakkaus- ja annostelulaitteet
 
Henrik Westerholm
 
Toimitusjohtaja, Kompressorit, Tekniset muovit, Törmäyssuojat

Jaa tämä sivu